bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Багатство у різноманітті: запрограмували успіх проекту
11.02.2012

10 лютого 2012 року у стінах Київської обласної державної адміністрації відбулось урочисте програмування трирічного проекту «Рівні можливості для національних меншин та вразливих груп в реалізації культурних прав: багатство у різноманітті», який реалізується Ресурсним центром ГУРТ за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Проект спрямований на розвиток культурного різноманіття та підтримку культур національних меншин через посилення спроможності органів місцевого самоврядування та державної влади, ОГС, керівників культурних установ у місцевих громадах України та Вірменії.

Резюме проекту

Участь у програмуванні проекту взяли місцеві лідери культурних та національних меншин, громадські активісти, керівники партнерських організацій з Вірменії, представники органів держаної влади та місцевого самоврядування Київської області.

Петро Захарченко, начальник  управління з питань внутрішньої політики КОДА

Представники партнерських організацій з Вірменії

Місцеві лідери та представники культурних та національних меншин Київшини

У результаті обговорення учасники дійшли висновку, що для більш ефективного розвитку громади потрібно спробувати українців і представників національних меншин об’єднати навколо однієї цілі – спільний добробут. Окрім того, важливо популяризувати успішні практики, вивчати реальні потреби громади та підтримувати ініціативи місцевих громадських активістів.

Різноманіття у громаді – проблема чи суттєва місцева перевага? Як виявити прихований потенціал представників громади, які пасивно спостерігають за процесами у своїх громадах? Як ефективно та результативно використовувати потенціал національних меншин, щоб це сприяло загальному добробуту і стимулювало місцевий розвиток?

Про це читайте незабаром у мультимедійному звіті на порталі ГУРТ.

Круглий стіл відбувся в рамках проекту "Рівні можливості для національних меншин та вразливих груп в реалізації культурних прав: багатство через різноманіття", який здійснюється Ресурсним центром ГУРТ за фінансової підтримки Європейської Комісії.

Контакти

Коментарі

Тимчук Тарас    4282 дні тому   #  

Оригінальний і фінансово привабливий для громади спосіб використання расового різноманіття запропонували американці http://rent-a-negro.com/. Цікаво, як працює на ринку ця послуга?

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.