bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Як правильно складати бюджети проекту та стати ефективним спікером (відео)
29.11.2011

25 листопада ГУРТ відвідав День інформаційних технологій 4, який відбувся вчетверте в офісі "Майкрософт Україна". Окрім презентації можливостей використання хмарних технологій в щоденній роботі громадських організацій, тренери "Майкрософт" розповіли про інші вигоди продуктів компанії.

В цій статті читайте про те, як правильно робити бюджети проекту в Microsoft Excel та як бути ефективним спікером і робити інформативні Powerpoint-презентації, на які приємно дивитись.

Андрій Левенко, бізнес-контролер компанії «Майкрософт Україна», розповів про те, як зручніше використовувати новий Microsoft Excel для складання бюджету проекту.

 

Андрій Бурлуцький, керівник відділу телепродажів компанії «Майкрософт Україна» поділився власним досвідом створення ефектних і інформативних презентація, а також дав залу декілька порад, як має поводитись спікер перед аудиторією. 

 

 

Нагадаємо, кожна громадська організація може отримати програмне забезпечення Microsoft або замінити неліцензійний софт на його ліцензійний відповідник безкоштовно. Дізнайтесь більше тут.

Представники молодіжно  громадської організації "Сучасний формат", які вже отримали програмні продукти Майкрософт, розповіли про свій досвід використання програманого забезпечення і як це допомогло ефективніше планувати робочий час. 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.