bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Візьміть участь у підготовці плану заходів з реалізації ініціативи “Партнерство “Відкритий Уряд”
08.11.2011

У вересні 2011 р. офіційно започатковано міжнародну ініціативу «Партнерство «Відкритий Уряд», спрямовану на підвищення рівня відкритості та прозорості діяльності державних органів, підтримку залучення інститутів громадянського суспільства до формування державної політики, впровадження високих стандартів професійної чесності в державному управлінні. Президент України В. Ф. Янукович взяв участь в інавгураційній церемонії Партнерства у м. Нью-Йорку та підтвердив готовність України приєднатися до зазначеної ініціативи.

Участь у ініціативі «Партнерство «Відкритий Уряд» передбачає розроблення за участю громадськості плану заходів із її реалізації, що включатиме кроки зі сприяння більшій відкритості та прозорості діяльності органів влади, зменшення бюрократизму та корупції.

У зв’язку з цим Прем’єр-міністр України Микола Азаров доручив Секретаріату Кабінету Міністрів та Міністерству юстиції організувати широке громадське обговорення заходів з реалізації ініціативи «Партнерство «Відкритий Уряд».

Пропонуємо представникам інститутів громадянського суспільства долучитися до підготовки плану заходів з реалізації ініціативи «Партнерство «Відкритий Уряд».

Свої пропозиції Ви можете надати:

  • поштою на адресу: 01008, м. Київ, вул. Грушевського, 12/2;
  • електронною поштою на адресу: [email protected]. Довідки за телефоном: (044) 256-66-37, Шевченко Михайло Вікторович.

Найближчим часом на урядовому сайті “Громадянське суспільство і влада” буде оприлюднено для обговорення перший варіант проекту плану заходів із реалізації ініціативи. Доопрацьований з урахуванням отриманих пропозицій громадськості проект плану заходів буде обговорено з членами громадських рад при центральних і місцевих органах виконавчої влади та іншими інститутами громадянського суспільства.

Контакти

  • Михайло Шевченко
  • Департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату Кабінету Міністрів України
  • [email protected]
  • (044) 256-66-37
  • http://195.78.68.85/civic/contro...

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.