bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Самоорганізація громад Чорноморського регіону отримає нові виміри (фото/відео)
13.04.2011

Так вважають учасники відкритого простору, який відбувся 8 квітня 2011 в смт. Брюховичі на тему «Розвиток громад: які спільні ініціативи актуальні в Чорноморському регіоні».

В заході взяли участь понад 40 практиків з України та Румунії, які працюють в сфері розвитку громад.

Учасники заходу (завантажити)

ГУРТ пропонує до Вашої уваги медіа звіт, який відображає не лише атмосферу заходу та настрій учасників, а й містить інформацію про спільні ініціативи, які були напрацьовані з метою поглиблення співпраці в Чорноморському регіоні та сприяння розвитку самоорганізації громад, які прагнуть реальних змін.

Фото звіт

 

Відео

Жваві дискусії

Коментарі учасників

Напрацювання учасників

Книга відкритого простору містить не лише опис ініціатив, а й контакти тих, хто зацікавлений в співпраці у сфері самоорганізації та розвитку громад

Книга відкритого простору

 

Відкритий простір було організовано Ресурсним центром ГУРТ у співпраці з Фондом розвитку громадянського суспільства (Бухарест, Румунія) в рамках проекту «Транскордонна співпраця для розвитку громад» за фінансової підтримки Фонду Регіонального Співробітництва Чорного моря «Black Sea Trust».

Контакти

Коментарі

Тимчук Тарас    4734 дні тому   #  

Цікаво, що останнім часом мені доводиться частіше чути/читати про самоорганізацію від людей творчих. Може тому, що митці частіше відчувають себе вільнішими від решти населення :)
http://life.pravda.com.ua/interview/2011/05/4/78148/

  •   Пiдписатися на новi
Віталій Мороз   4733 дні тому   #  

слаба зрозуміло, про що йшлося, окрім слова самоорганізація

Для Black Sea Trust показати гарну картинку - це є, по суті нічого ж немає. Залити на Issuu писані від руки нотатки, які ніколи ніким не будуть прочитані вже тільки через те, що це нечитабельно - ок:))) чергова голочка

  •   Пiдписатися на новi
Тимчук Тарас    4733 дні тому   #  

Віталію, якщо уважно глянути на "писані від руки нотатки на Issuu", то можна побачити також сторінку "Зміст". Зміст добре як на мене розкриває суть того ЩО обговорювали учасники і ЯКІ проекти/ініціативи планують впроваджувати у майбутньому. Формат відкритого простору передбачає саме таку ЖИВУ форму творіння контенту. Погоджуюсь, поколінню, яке росте на твіттерах, мабуть цього не зрозуміти :), але ж є ще інші люди, які читають ЖИВІ і ПИСАНІ тексти, тому я б не був на Вашому місці таким категоричним. Власне, я був одним з учасників. Якщо лаконічно передати суть того, що відбувалось на Відкритому просторі у Львові, то "Учасники з Румунії та України спілкувались та обмінювались досвідом у сфері вирішення місцевих проблем та мобілізації для цього своїх громад". Здається в стилі твіттера :). хіба ні?

  •   Пiдписатися на новi
Михайло Шмігельський    4733 дні тому   #  

Мені сподобалось. відкритий простір трохи незвично. бо хочеш працювати працюєш не хочеш дивись в стелю. але так само і на конференції відбувається. а тут люди працювали над тими актуальними речами, які не могли самі вирішити і які їм помагали вирішувати їх колеги. обмін досвідом, допомога в вирішенні актуальних питань, спільні плани. я вважаю, що це важливо. незвично бо тебе не мотивують як на тренінгу, але люди які приїхали їхали вже з мотивацією. тому супер.

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.