bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відбулася безкоштовна лекція-практикум для майбутніх підприємниць
03.07.2018

30 червня 2018р. у Києві було проведено безкоштовну Лекцію-практикум від Ярослави Гресь та Анни Коваленко і Анастасії Дзюби. Цей захід є завершальним у межах проекту «Успіх кожної жінки: Розпочни свій бізнес вже сьогодні!», що реалізується ГО «Жіноча Ліга».

Три простих та зрозумілих кожному та кожній слова, на перший погляд. Та, якщо розглянути їх із точки зору бізнес-менеджменту та бізнес-планування – саме ці три слова є запорукою успіху в підприємницькій діяльності, на думку спікерок події. Зокрема, вони наголошували на тому, що при відкритті власного бізнесу ефективним є керування наступними принципами:

  1. Своєчасність: необхідно навчитись відчувати потреби та «біль» аудиторії та вчасно реагувати на них.
  2. Сміливість: важливо набратися сміливості та ризикнути навіть за умов, коли у Вас немає підтрики оточення.
  3. Простота: будьте щирими та зрозумілими своїй аудиторії.

Окрім цього, Ярослава ГресьCEO «Gres Todorchuk PR» (єдиного PR-агентства в Україні, у фокусі якого тільки культурні, соціальні та освітні ініціативи) –  підкреслила важливість дотримання балансу між часом та енергією, які ви приділяєте роботі та сім’ї, адже бізнес – це завжди жертва:

«Вам потрібно визначити, скільки годин на день Ви готові присвятити роботі та встановити чіткі правила поведінки в сім’ї: є час коли Ви працюєте і ніхто не має Вас відволікати, а є час, коли ви займаєтесь вихованням та побутовими справами.»

У свою чергу, Анна Коваленко та Анастасія Дзюба – засновниці першого українського мас-маркет бренду якісного та стильного жіночого одягу «MustHave» – на прикладі історії створення власного бренду показали, як можна ефективно поєднувати роботу в корпоративному секторі та створення і ведення власного бізнесу. При цьому спікерки акцентували увагу на важливості створення та використання функціонального бізнес-плану:

«Він може змінюватись безліч разів, але він має бути, адже бізнес-план – це, як мінімум, чітке розуміння часу та фінансів, які Вам необхідні для ведення власної справи. Без цього базису Вам буде важко, якщо взагалі можливо, досягнути успіху.»

Участь у лекції-практикумі  взяло майже 400 активних та цілеспрямованих жінок, які мали бажання дізнатися більше про ведення підприємницької діяльності, започаткування власної справи та «секрети успіху» підприємниць, що власними силами збудували успішний бізнес.

Нагадаємо, що проект реалізується ГО «Жіноча Ліга» за підтримки Київської міської державної адміністрації, медичної клініки «ilaya», Київського міського центру зайнятості, інформаційних ресурсів WOMO та ukrainky.com, а також кавової компанії «ValeoRossi».

Для більш детальної інформації звертайтесь за тел. +380 44 599 5988, або пишіть на електронну адресу [email protected].

Не бійтесь бути успішними!

https://www.facebook.com/womensleague.org.ua/

http://womensleague.org.ua/

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.