bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

На Одещині утворено координаційну раду з дотримання прав людини паліативних пацієнтів при ОДА
25.06.2018

17 травня в Одещині під патронатом губернатора (це вперше в Україні) утворено Регіональну координаційну раду з дотримання прав людини паліативних хворих в Одеській області.

Одразу зазначимо, що прообразом нашого комунікативного майданчику “паліативні хворі - влада” є подібне утворення в м. Харкові.

ГО Елеос до цього часу вже підготувала грунт: розробила обласну програму «Доступна медицина на 2018-2020 роки», яка в 3 пілотних р-на: Балтський, Великомихайлівський та Ліманський, - фінансована районними радами коштом у  55 млн. грн. на 3 роки. 

Троє депутатів  обласної ради - А. Садовник, І,Коваліш та О.Батлюк, -  посприяли затвердженню цієї програми через, а це аж 8,2 млн. грн. на 3 роки на всю Одещину. Особливу роль у промоції координаційної ради в апараті голови ООДА відіграв його заступник С.В.Колебошин.

МФ Відродження та БО Мережа 100% життя Рівне - фінансували проекти ГО Елеос у 2016-2017 під час яких оце все відбулося, вірили в нас, в нашу перемогу. Також дякуємо партнерам-ГО в м. Одесі, які підтримували на протягом всієї роботи над проектом.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.