bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

«Підйом» реалізує ідеї сільської молоді: 11 проектів буде втілено в громадах
20.06.2018

Завершився перший етап освітньо-проектного курсу «Підйом». У ньому взяли участь 120 молодих людей із сіл Хмельницької, Вінницької, Харківської та Полтавської областей. За підсумками навчання, молодь у командах розробила 21 проект для розвитку своїх громад.

11 найкращих проектів, спрямованих на розв’язання проблем із благоустрою, екології, освіти, культури, спорту, допомоги людям похилого віку та дітям з особливими потребами, молодь впровадить протягом цього літа.

Проект «Підйом» - це майстерня лідерства та проектного менеджменту для молоді.

Мета проекту – активізувати сільську молодь до ініціативної участі в житті суспільних громад, шляхом виховання лідерських навичок, проектного мислення та досвіду впливу на навколишній світ через реалізацію власних проектів.

«Ми відібрали до участі в проекті молодь із активною громадянською позицією, яка потрібувала знань та досвіду взаємодії, що допомогли б їй створити, а в подальшому реалізувати проекти розвитку у своїх селах та розвинути власні здібності», - зазначила Світлана Мозгова, голова управління благодійного фонду «Повір у себе».

«Підтримуємо цей проект, бо всі зміни в будь-якій державі розпочинаються з активної молоді! Тому, інвестуючи в освіту сьогодні, ми отримаємо нове покоління лідерів, які зможуть змінити країну на краще в найближчому майбутньому!» – Тетяна Сахарук, голова правління мережі Глобального договору ООН в Україні.

«Ми бачимо великий потенціал молоді в Україні. Це люди, які живуть вже новими цінностями. Ми радо підтримуємо цей проект, який надихає бути лідерами юних учасників та дає розуміння проектного менеджементу задля реалізації власних ідей», - представник Міжнародного жіночого клубу Києва.

Проект «Підйом!» реалізується в три етапи.

Перший етап – триденна освітня сесія практичного лідерства та проектного мислення, на якій молодь створить власні проекти, найкращі з яких будуть профінансовані.

Другий етап – реалізація найкращих проектів у селах.

Третій етап – аналіз результатів, обговорення ефективності роботи з сільською молоддю в освітньо-проектному форматі.

Контакти

  • Лілія Марачканець
  • 952829183

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.