bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Кавування заради порозуміння і безпеки
20.06.2018

Неформально, за чашкою кави, відбулось спілкування поліцейських Лисичанська із представниками громадськості міста.

В рамках проекту «Місто у безпеці: співпраця для виявлення та вирішення питань безпеки Лисичанська», який реалізується громадською організацією «Фонд громад «Знання і справедливість» (Фонд громад "ЗНАННЯ І СПРАВЕДЛИВІСТЬ" - CFK&J) за підтримки Міжнародного фонду «Відродження» (Міжнародний фонд "Відродження"),19 червня 2018 року, відбувся захід «Добра кава з поліцейськими», як неформальний майданчик спілкування громадських лідерів міста, представників комунальних установ та поліції Лисичанська (Поліція Лисичанська).

У невимушеній, теплій та дружній атмосфері, поліцейські та представники спільнот міста, через діалог - із кавою та смаколиками, находили точки дотику та порозуміння. Звичайно, було досить критичних зауважень щодо діяльності представників поліції. Проте і поліцейські знаходили "слабинки" в оцінках громадської пасивності лисичан, справедливо зауважуючи, що без довір'я та підтримки від громадськості, поліція не зможе забезпеченню порядку та безпеки в місті.

Як слушно зауважив Андрій Куманків (Andrey Kumanikin), - добре запам'ятовується, але не завжди ціниться, а от неприємності - заважають і "нагадують".

Ольга Ботвіна (Ольга Ботвина) та Олена Елена Шаркова розповіли вражаючі історії із власного досвіду спілкування з поліцейськими і отримали універсальні поради поведінки та комунікацій у цих випадках.

Учасника заходу "кавування" погодились, що з тим, що безпека громадян є однією із стратегічних цілей розвитку Лисичанська, що прийшов час для створення нових форм та інструментів забезпечення та підтримки спокою та порядку в місті.

Серед іншого вдалось обговорити практичні заходи втілення Міської програми профілактики злочинності на 2018-2020 роки.

Вже не перший раз поліцейські відзначають, що завдяки камерам, закупленим коштом міського бюджету вдається як розкривати злочини,так і забезпечувати превентивну, попереджувальну протиправну діяльність.

Аккаунт проекту в мережі Facebook: https://www.facebook.com/groups/SpailnoBezpeka/

Проект «Місто у безпеці: співпраця для виявлення та вирішення питань безпеки Лисичанська» виконується "Фонд громад «Знання і справедливість"" в рамках програмної ініціативи: «Права людини та правосуддя» за фінансовою підтримкою Міжнародного фонду «Відродження». Позиція Міжнародного фонду «Відродження» може не співпадати з думкою автора.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.