bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У Запорізькій та Донецькій областях ряди адвокати надають безоплатну вторинну правову допомогу
19.06.2018

У  Запорізькій області безоплатну вторинну правову допомогу надає 134 адвокати, які внесені до Реєстру адвокатів, що надають БВПД. На Донеччині таких адвокатів - 105. 

Попередній конкурс з відбору адвокатів, які залучаються для надання безоплатної вторинної правової допомоги проводився на початку 2018 року.

І вже навесні, відповідно до наказу Міністерства юстиції України від 17.04.2018 № 1335/7 «Про проведення конкурсу з відбору адвокатів, які залучаються для надання безоплатної вторинної правової допомоги» Координаційний центр з надання правової допомоги повідомив про проведення з 2 травня 2018 року по 21 червня 2018 року конкурсу з відбору адвокатів, які залучаються для надання безоплатної вторинної правової допомоги.

 Для участі у конкурсі адвокатам було необхідно пройти он-лайн реєстрацію та надіслати в електронному вигляді скановані копії необхідних документів. Далі відбувалося проходження адвокатами дистанційного курсу, що був розроблений фахівцями системи безоплатної правової допомоги з урахуванням 5-ти річної практики взаємодії із адвокатами у процесі надання БВПД, оцінка за результатами якого формувалася автоматично. Усі ці етапи вже відбулися.

І сьогодні, 12 червня 2018 року, у Регіональному центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Донецькій та Запорізькій областях пройшов останній етап конкурсу - індивідуальні співбесіди з адвокатами - у якому прийняли участь 9 правників - щодо оцінки їх мотивації до роботи в системі БПД. До складу комісії, що оцінювала не лише професійні якості, а й комунікабельність та емоцiйну врівноваженість, входили досвідчені правники, серед яких представники як державних установ так і громадських організацій.

 11червня поточного року конкурс з відбору адвокатів, які залучаються для надання безоплатної вторинної правової допомоги проходив у Донецькій області, а саме у Краматорську. У співбесіді прийняли участь 17 адвокатів.

За результатом конкурсів комісіями було відібрано правозахисників, які поповнять ряди адвокатів, що надаватимуть безоплатну вторинну правову допомогу у Донецькій та Запорізькій областях.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.