bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Театр тіней у місті Щастя
25.04.2018

14 квітня молодь ініціативної групи MistoShchastya представила публіці театр тіней. Карина Телепіна підготувала репортаж про сам процес та результат.

Нещодавно у Щастя приїжджали хлопці з «Щасливого міста», щоб розповісти нам як же правильно створити свій проект. Нам давали абсолютно різні завдання. Ми прописали нашу мету, ідеї, ризики, проблеми, завдання та ін. Після цього наша команда підійшла до завершення. До якого, запитаєте ви? Ми вирішили створити свій проект. Я запропонувала створити театр тіней. Ця ідея дуже сподобалась хлопцям з "Щасливого міста", вони її підтримали і погодилися допомогти.

У свою чергу, я виграла грант для нашої команди, далі прописала все необхідне для створення театру тіней і, власне кажучи, ми почали працювати. Часу було обмаль. Ілля Шликов написав сценарій, за яким працювали актори, і виконував роль режисера, дуже талановитого, до речі. Всі актори намагалися, вчили рухи, насолоджувалися ... Далі я домовилася з директором ДК за приміщення і у нас був всього один день побудувати театр і прорепетирувати тіні за білою тканиною. У зв'язку з тим, що ми добудували театр тільки до вечора і повинні були ось-ось зустрічати довгоочікуваних гостей, жодної повноцінної репетиції, на жаль, у нас не було. І ось, настає цей момент! Хвилюючий! Довгоочікуваний! Мами, діти, люди похилого віку та молоді, і навіть депутат прийшли на наш показ. Як же приємно, що нас почули! Нас дивляться! Нам вірять!

І ось вже початок. Усі в передчутті! Я привітала гостей і ми почали показ. Актриса Катерина і актор Дмитро показали любовну історію, драматичну, в якій у них народжується дочка, але деякі обставини їм заважають бути разом. Але, як ми знаємо, добро перемагає зло. І ось в кінці Катя і Дмитро знову разом, їх донька підросла, а вони знайшли щастя, справжнє! Так би мовити, хепі енд! Сім'я-це найпрекрасніше, що у нас є. Це якесь чарівництво! Це чудеса! Це те, що у тебе ніхто не відбере. Це ті люди, яких ми боїмося втратити. Це ті люди, яким ми можемо довіряти і розповідати найпотаємніше. Це ті люди, без яких ми не зможемо радісно і безтурботно жити. Бережіть рідних і близьких! Саме це ми і хотіли донести всім присутнім у залі. І ми змогли! Люди залишилися задоволені. Всім сподобалось. Діти подивилися, пограли, спробували зробити тіні самостійно. І знаєте що? У них не погано виходить. Можливо, показ пройшов не ідеально, з різних причин, але нам є куди прагнути. Я впевнена, що через місяць, можливо, через рік або два, ми змінимо наше місто, нашу країну, наш світ в позитивну сторону. Я впевнена, що ми зробимо величезний внесок в розвиток культури і не тільки.

Детальніше про діяльність ініціативи MistoShchastya

Матеріал підготувала учасниця ініціативної групи MistoShchastya Карина Телепіна

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.