bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У Радошині обговорили нову редакцію Стратегії розвитку Голобської ОТГ
23.04.2018

У середу 18 квітня 2018 року в с. Радошин відбулися громадські обговорення нової редакції Стратегії розвитку Голобської ОТГ. Нещодавно Радошинська сільська рада доєдналася до громади, тому була проведена зустріч з мешканцями, напрацьоване їхнє бачення перспектив розвитку громади. Пропозиції зведені та додані до раніше прийнятої Стратегії розвитку Голобської громади, яка активно втілюється у життя з 2016 року.

Оновлений документ представляла експертка Волинського ресурсного центру розвитку місцевої демократії. Власне на зустрічі представили основні моменти, які додали до вже існуючої стратегії. Детальніше зупинилися на вже проробленій та поточній роботі.

На сьогодні експерти Волинського Інституту Права та залучені тренери працюють над реалізацією Стратегії. Одним з напрямів реалізації Стратегії є розвиток туризму. Цього року смт Голоби готують фестиваль «Весільні обряди». Деталі за посиланням: https://www.facebook.com/VesilniObriadyFest/.

В ході реалізації напрямку розвитку сільських домогосподарств цього року розпочав діяльність кооператив «Волинський господар». На захід запросили одного із засновників об’єднання, який представив перспективи розвитку об’єднання та можливості мешканців при доєднанні. Молодий аграрій запросив долучатися до кооперативу та розвивати свої домогосподарства.

Заходи здійснюються в межах реалізації проекту «Сприяння реалізації Стратегії розвитку Голобської громади із використанням інструментів громадської участі», що реалізується Волинським Інститутом Права за підтримки 

 

 

 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.