bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У Люблинці говорили про роль самоорганізації у системному розвитку громад
05.03.2018

Децентралізація, об’єднання у громади, новий бюджет, нові можливості та виклики… Все це диктує необхідність як громаді так і кожному мешканцю окремо ставати рушієм для системного розвитку території. Необхідність є, але для якісного втілення, крім амбіцій необхідні додаткові знання. Тому 28 лютого 2018 року у Люблинці відбувся семінар на тему: «Роль та можливості участі самоорганізованої громадськості у послідовному та системному розвитку об’єднаних територіальних громад».

Спікер заходу - експерт з реформування житлово-комунального господарства, Петро Лавринюк, акцентує на необхідності брати на себе відповідальність та діяти вже сьогодні: «Ніхто крім Вас про Вас не думатиме! І чим раніше Ви це зрозумієте, тим швидше почнуться позитивні зміни».

Учасники семінару визначили і представили питання, які, на їх думку, слід вирішувати першочергово. «Зараз важливо є самоорганізація і співпраця з радою» - продовжує спікер. Петро Лавринюк представив можливі варіанти рішень та перспективи подальшої роботи ОСН та ОСББ в умовах ОТГ. Говорили, як створити та започаткувати ефективну діяльність комітету та ОСББ та які місцеві програми можуть стати основою участі мешканців у вирішенні нагальних проблем.

Семінар відбуватиметься в межах реалізації проекту «Громадська участь як основа системного розвитку громад», що реалізується ВОГО «Асоціація підтримки та розвитку об’єднань співвласників багатоквартирних будинків та органів самоорганізації населення за фінансової підтримки ПРООН.

 

Контакти

  • ВОГО «Асоціація підтримки та розвитку об’єднань співвласників багатоквартирних будинків та органів самоорганізації населення»
  • [email protected]
  • (095) 64 54 655

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.