bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Ніжинська молодь вчиться етичній та вільній від корупції поведінці
21.02.2018

Громадська організація «Чернігівський Центр Прав Людини» організувала дві антикорупційні дискусії серед молоді Ніжина 20 лютого 2018 року.

На заходах за системою «рівний-рівному» учасники активно обговорювали як корупція впливає на освіту, охорону здоров’я, правосуддя, демократію, процвітання і розвиток? Учасники фокусувались на темі корупції як однієї з найбільших перешкод для досягнення сталого розвитку, забираючи гроші звідти, де вони найбільше потрібні, послаблюючи врядування, процвітання, дотримання прав, надання послуг і сферу зайнятості.

Для стимулювання молодих поколінь будувати вільне від корупції майбутнє, дискусії побудовані на випадках з реального життя, підкреслюючи, що вибір на користь доброчесності та проти корупції іноді може бути дуже важким, тому потрібно бути готовим до цього.

Такі заходи навчають молодь етичній і вільній від корупції поведінці для забезпечення доброчесності майбутніх фахівців України і подолання цього серйозного злочину, який підриває соціально-економічний розвиток у всіх суспільствах.

Сьогоднішня українська молодь керуватиме країною завтра. Ми повинні забезпечити, щоб майбутні покоління українських фахівців знали, що вони можуть зробити для боротьби з корупцією і як їй протидіяти.

Працюючи в командах, студенти визначали, як спонукати молодь замислилися чому необхідно знизити толерантність до корупції та як мотивувати молодь до свідомої участі в антикорупційної діяльності. Дискусії допомогли молоді покращити компетенції протидії хабарництву. Загалом захід відбувся у дружній атмосфері. 

Контакти

  • Чернігівський Центр Прав Людини
  • [email protected]
  • 0462 67 75 75
  •  https://www.facebook.com/razzdolkor

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.