bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Благодійна акція «Різдвяна Ялинка Янгола»
11.01.2018

Цикл Новорічно-Різдвяних свят триває, адже другого дня опісля Різдва важливе свято – Собор Пресвятої Богородиці. Цього дня з хвалебними і вдячними піснями ми звертаємося до Пресвятої Богородиці, що народила світу Спасителя - Ісуса Христа, завдяки їй, Божі плани змогли статись дійсністю.

Традиційно, як і минулого року саме в цей день, вже вкотре проходить Благодійна акція «Різдвяна Ялинка Янгола». І цьогоріч активні, ідейні, натхненні  громадські діячі: Тимофій Нагорний, Сергій Пчєлін, Яна Баранова, Кирило Гоголь, Надія Карпенко, Олексій Горбанський, разом об’єдналися і створили святковий день для дітлахів віком від 5 до 12 років, зокрема дітей-сиріт, з багатодітних родин, малечі зі сходу та зони АТО. Благодійний захід відбувся у сокровенному місці -  на території Національного Києво-Печерського Історико-Культурного Заповідника. Позитивний настрій, цікава програма та солодкі подарунки стали приємною потіхою для дітей, маленьких гостей чекала святкова атмосфера: Різдвяної казки, екскурсія заповідником, відвідування Великої Лаврської Дзвіниці і Резиденції Святого Миколая, конкурси, розваги, спектакль та смачний обід, одним словом все було СУПЕР!

Насамкінець варто зазначити та висловити щиру вдячність усім хто прийняв участь в організації, активним громадським діячам, християнському співаку - Роману Ващуку, солодким партнерам  - Усама Кафа. Друзі, наша спільність, допомога і підтримка надихає, адже разом робити добрі справи і дарувати радість дітям так легко! То ж давайте частіше ділитися своєю увагою з тими, кому вона так потрібна, тим самим змінюючи світ на краще, а він таки добрішає від дитячих посмішок і радісних оченят!

Христос народився - Славімо його!

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.