bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Рекомендаціями громадського аудиту зацікавились у Держаудитслужби (аудит Дніпровської міської ради)
28.12.2017

За повідомленням Східного офісу Держаудитслужби з 25 грудня 2017 року заплановано початок державного аудиту виконання бюджету міста Дніпро за 2014-2016 роки та за 9 місяців 2017 року.

У рамках зазначеного аудиту планується проведення ревізій у наступних департаментах Дніпровської міської ради: Економіки, фінансів та міського бюджету, По роботі з активами, Гуманітарної політики, Благоустрою та інфраструктури, Охорони здоров’я населення. Також у ході аудиту буде проведено збір інформації в інших структурних підрозідлах міської ради та на створених нею комунальних підприємствах.

Коментуючи подію, Олексій Андрєєв голова Дніпропетровської обласної ГО «Дніпропетровський координаційно-експертний центр з питань регуляторної політики» (ДОГО ДКЕЦРП) – учасника проекту в рамках діяльності громадського партнерства «За прозорі місцеві бюджети» казав:

«…Нашою організацією – за методикою ГО «Фонд розвитку міста Миколаїва» здійснено громадський аудит доброчесності запровадження програмно-цільового методу та прогнозної ефективності використання коштів бюджету м Дніпро на  2017 рік. За його результатами було складено висновок громадської експертизи та на початку листопада направлено у паперовому та електронному вигляді до Дніпровського міського голови.

Минуло вже більше місяця, проте жодної відповіді щодо подальшої долі нашого звернення з Дніпровської міської ради не надходило, що є грубим порушенням вимог Закону України «Про звернення громадян». Параллельно направили заяву до Державної аудиторської служби про проведення перевірки відповідності дій розпорядників коштів міського бюджету м. Дніпро. У ії Східного офісу нас почули …».

Раніш результати подобного громадського аудиту почув Південний офіс  Державної аудиторської служби. Так напрацювання учасників партнерства у м Миколаєві (2015 р) та м Вознесенську (2016 р) стали основою співпраці з просування доброчесного бюджетного процесу у згаданих місцевих громадах Миколаївщини, де органи місцевого самоврядування вже нас почули . Докладніше на http://frgn.mk.ua/?p=9225 .

Прес-служба ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва за матеріалами ДОГО «Дніпропетровський координаційно-експертний центр з питань регуляторної політики»

Аудити та просування його рекомендацій проводиться в рамках проекту «Ефективні та доброчесні місцеві бюджети у 5 областях півдня та сходу України», який реалізує  ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва» в рамках Громадського Партнерства «За прозорі місцеві бюджети!» (http://probudget.org.ua/)  за фінансової підтримки Посольства Великої Британії в Україні.

Проект реалізується у 5-ти областях півдня та сходу України»,. Партнером проекту у Дніпрпетровськії області є ДОГО «Дніпропетровський координаційно-експертний центр з питань регуляторної політики» (ДОГО ДКЕЦРП).

Контакти

  • 47-38-79
  • Фонд розвитку м. Миколаєва

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.