bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У Запорізькій області триває навчання з протидії конфлікту інтересів
19.12.2017

12 та 15 грудня у місті Бердянськ та в Широківській об’єднананій територіальній громаді за ініціативи ГО «Запорізька правозахисна група» були проведені семінари-тренінги для громад та працівників органів місцевого самоврядування «Врегулювання конфлікту інтересів на місцевому рівні: нормативно-правова, інституційна та ресурсна база». 

В заході взяли участь представники органів місцевого самоврядування, засобів масової інформації, громадських організацій, громади, органів БВПД та інші зацікавлені сторони. Учасники дізнались про поняття «конфлікт інтересів», визначені законодавством правила, яких необхідно дотримуватись для запобігання і врегулювання конфлікту інтересів і чому це є важливим елементом у протидії корупції.

«За результатами даної ініціативи ми очікуємо значно підняти рівень знань та свідомості представників органів місцевого самоуправління та громадян у Запорізькій області з питання протидії конфлікту інтересів. Обізнаність з питання конфлікту інтересів допоможе посадовим особам уникнути прийняття рішень та вчинення дій, наслідками яких буде порушення антикорупційного законодавства. З боку громадськості вагомим методом протидії конфлікту інтересів є зовнішній контроль. Щоб розуміти та вміти правильно застосовувати свої права як механізм впливу, громадяни мають бути обізнаним в даному питанні» - зазначила Юлія Берлінер заступник голови ГО «Запорізька правозахисна група».

Проект “Протидія конфлікту інтересів у діяльності місцевих рад в Запорізькій області” реалізується ГО “Запорізька правозахисна група” за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні.

 

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.