bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відбувся студентський благодійний ХІІ Аукціон надій «Там тебе почують»
15.12.2017

12 грудня у Колонній залі Київської міської державної адміністрації відбувся ХІІ Аукціон надій, організований студентами Університету банківської справи, під час якого відбулися відкриті торги, «тихий аукціон» з лотами від відомих українців та студентська лотерея.Молодь збирала кошти на облаштування креативного простору для нечуючих «ТАМ» у Києві.

На торгах з молотка пішло 28 лотів від відомих українців, серед яких фотолітопис «100 річчя з дня утворення першого Українського Уряду» (1917-2017рр.) від Першого прем’єр – міністра України – Міністра економічного розвитку і торгівлі України Степана Kубіва, картина «Рідзвяна історія» від Катерини Ющенко, Голови Наглядової Ради Міжнародного благодійного фонду «Україна 3000», корабель «Σωτηρια» (з грец. «Спасіння») від Верховного архієпископа Києво-Галицького, митрополита Київського - предстоятеля Української греко-католицької церкви Святослава Шевчука, панно «Батьківщина Тараса Шевченка» від Олександри Теліженко тощо.

Окрім того, на заході пройшла безпрограшна лотерея. Кожен покупець мав змогу виграти один з дев’яти презентаційних дарунків, переданих від Посольств Білорусі, Болгарії, Киргизстану, Литви та Угорщини в Україні. Благодійний вечір завершився студентським балом.

Започаткований у 2006 році благодійний проект «Аукціон надій» – трьохразовий переможець Національного конкурсу «Благодійна Україна» – сьогодні є однією з наймасштабніших молодіжних доброчинних акцій в Україні. За 11 років студенти Державного вищого навчального закладу «Університет банківської справи» зібрали 2 млн. 143 тис. грн. та здійснили одинадцять важливих соціальних проектів в Україні.

Контакти

  • Прес-служба Університету банківської справи
  • ubs.edu.ua/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.