bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Ресурсний центр ГУРТ взяв участь у міжнародному інвестиційному форумі «InCo Forum 2017»
20.10.2017

«InCo Forum 2017» проходив 11-13 жовтня 2017 року в м. Запоріжжя. Цьогоріч міжнародний інвестиційний форум проводився вдруге і був присвячений питанням співпраці об’єднаних територіальних громад та бізнесу.

У форумі брали участь представники близько 50 країн світу. Серед поважних гостей були 27 Надзвичайних та Повноважних Послів, керівники представництва ЄС в Україні. Спікерами форуму стали понад 40 авторитетних українських та зарубіжних експертів з питань децентралізації, енергоефективності, бізнес-стратегій, представники міжнародних донорських організацій ПРООН, USAID, U-LEAD, GIZ (Німеччина).

Цей форум став унікальною нагодою для об’єднаних територіальних громад безпосередньо поспілкуватися з інвесторами, у тому числі й іноземними, та дізнатися більше про шляхи співпраці з провідними державними, громадськими та бізнес-інституціями. Ресурсний центр ГУРТ на заході представляла редакторка порталу Юлія Панченко. Вона розповіла про ті можливості Ресурсного центру ГУРТ, якими можуть скористатися об’єднані територіальні громади вже сьогодні.

Однією з таких можливостей є портал ГУРТ - найбільший в Україні портал у громадському секторі, щоденний інструмент інформування та платформа для комунікації лідерів громадянського суспільства. Важливий стратегічний пріоритет ГУРТа – розвиток громад завдяки впровадженню найкращих практик. Він реалізується через надання консультацій щодо організаційної оцінки, стратегічного планування й розбудови команди від провідних фахівців сектору.

Організатори «InCo Forum 2017» підкреслили, що мета цього заходу – допомогти громадам знайти свій шлях розвитку, а бізнесу реалізувати свої проекти. У гостей форуму також була можливість відвідати спеціалізовані виставки та тематичні експозиції від малого та середнього бізнесу, а також об’єднаних територіальних громад.

Захід ініційований Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, Запорізькою обласною державною адміністрацією, обласною радою, Агенцією регіонального розвитку, торгово-промисловою палатою, Центром розвитку місцевого самоврядування.

Фото: ziif.in.ua

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.