bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Міжрегіональний Форум ділових жінок відбувся у Полтаві
09.10.2017

13 вересня у Полтаві відбувся Перший Міжрегіональний Форум ділових та професійних жінок. 

В рамках якого провели першу в Україні  виставку - продаж товарів та послуг підприємств, які очолюють жінки з числа ВПО та місцевої громади,  «Добродійка 2017» , науково-практичну конференцію на тему «Жіноче підприємництво: досвід, виклики та можливості» та  підписали Меморандум про співпрацю щодо підтримки жіночого лідерства, підприємництва та гендерних ініціатив між інститутами громадянського суспільства з 5 областей України.  

В роботі Форуму взяли участь: 

- заст. Аташе з питань культури Посольства США в Україні п. Тара Холл,

- два представника Спеціальної моніторингової місії в Україні  ОБСЄ ( в т.ч. координатор гендерного напрямку п. Маргарита Васкез),

- спеціаліст із звітності, моніторингу та оцінювання Відділу надзвичайних ситуацій та стабілізації представництва МОМ в Україні п.  Владлена Ожидрянова,

- представник центрального офісу Програми радників Мінсоцполітики з питань ВПО п. Лариса Ходаковська,

- представник Восьмої рамкової програми Європейського Союзу з  розвитку наукових досліджень та технологій «Горизонт 2020» п. Тетяна Котенко (м.Кропівницький). 

- представники 7ми областей України - Львівської, Чернівецької, Полтавської, Харківської, Донецької, Кіровоградської, Запорізької. 

Захід організувала  коаліція громадських організацій та наукових установ («Об’єднання жінок переселенок Полтавщини, полтавська  спілка  жінок «Чураївна», «Обласний медіа клуб», Благодійний Фонд «Жіноча інвестиційна рада», Інститут економіки та бізнесу Університету «Україна» та інші) в рамках проекту «Соціальний капітал жіноцтва Полтавщини – жінкам внутрішньо переміщеним особам», який здійснюється  громадською організацією «Інститут гендерних трансформацій» за підтримки Відділу преси, освіти та культури Посольства США в Україні, БФ «Stabilization Support Services»  та під патронатом Радника Мінсоцполітики з питань внутрішньо переміщених осіб по Полтавській та Кіровоградській областях.

Контакти

  • +380975592096

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.