bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

В Дубно відбувся Благодійний кіномарафон
04.10.2017

У Дубні Рівненської області 29 вересня 2017 відбувся Благодійний кіномарафон «Місто Мрії», де глядачі переглянули фільми режисерів з України, Італії, Іраку, США, Австралії, Ірану, Йорданії, Німеччини та Гонконгу.

Під час підготовки та проведення кіномарафону фонд «Любіть Україну» переслідував благодійну мету: зібрати  кошти на лікування 24-річної дубенчанки Катерини Свириди.

На Рівненщині 26-30 вересня відбулася головна кіноподія Західної України – Другий Рівненський міжнародний кінофестиваль “Місто Мрії”. Кінофест об’єднав глядачів, режисерів, акторів, художників, сценаристів і митців з різних куточків України та світу. Загалом, протягом днів кінофестивалю відвідувачі переглянули більше 100 фільмів з 31-ї країни: Україна, Австралія, США, Іран, Білорусь, Туреччина, Великобританія, Іспанія, Італія, Словенія, Індія, Бельгія, Німеччина, Хорватія, Франція, Фінляндія, Ірландія, Канада, Польща, Японія, Румунія, Ірак, Болгарія, Греція, Йорданія, Португалія, Албанія, Норвегія, Венесуела, ПАР і Гонконг.

Цього року РМКФ “Місто Мрії” став особливим: один день фестивалю був присвячений благодійності. У співпраці з Рівненським обласним благодійним фондом “Любіть Україну” 29 вересня в м. Дубні організатори кінофестивалю провели Благодійний кіномарафон “Місто Мрії”.

Ми прагнули залучити до проведення кіномарафону в Дубні людей, які вміють мріяти і залюбки допомагають втілювати мрії. І нам це вдалося. Кожен, хто купив квиток на Благодійний кіномарафон, допоміг молодій дівчині – 24-річній дубенчанці Каті Свириді зробити нові кроки на шляху до здійснення мрії одужати. У підсумку, нам вдалося зібрати на лікування Каті 10 442 грн., які були передані рідним дівчини одразу по завершенню показів кінострічок.

Організатор Благодійного кіномарафону у Дубні – благодійний фонд “Любіть Україну” висловлює щиру подяку у співпраці: Рівненській громадській організації “Українська Асоціація Маркетингу”, волонтерам 2-го РМКФ “Місто Мрії”, волонтерам Благодійного кіномарафону та Дубенському районному будинку культури.

Інформація на сайті фонду “Любіть Україну”: http://love-ukraine.org.ua/Klaster_sotsalnoii_vdpovdalnost/164-10_442_grivn_zbrano_na_Blagodynomu_knomarafon_Msto_Mrii_na_lkuvannya_24-rchnoii_dubenchanki.html

Інформація про Благодійний кіномарафон на сайті міжнародного кінофестивалю: http://dream-city.org/kinomarafom-love-ukraine/

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.