bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ГО «НОВА Енергія» провела тренінг-практикум з Громадського бюджету для жителів м. Чугуїв
20.09.2017

15 вересня  2017 р. у м. Чугуїв Харківської області ГО «НОВА Енергія» у партнерстві з Чугуївською міською радою провела тренінг-практикум «Електронна платформа для автоматизації процесів бюджету участі» для представників міської ради, активної громадськості та ЗМІ.

Дарія Фастова, менеджер із комунікаційних технологій ГО «НОВА Енергія», розповіла учасникам тренінгу про методи та інструменти залучення громадськості до участі в конкурсі громадських проектів:на етапі їх подачі,голосування та моніторингу за їх реалізацією.

Сергій Омелічкін, керівник субгранту ГО «НОВА Енергія», ознайомив присутніх з роботою електронної платформи Громадський Проект, зокрема, як зареєструватися у системі за допомогою BankID, ПриватБанк, НБУ та ЕЦП.

Під час тренінгу експерти ГО «НОВА Енергія» продемонстрували, як здійснювати реєстрацію особистого кабінету на е-платформі, формувати онлайн заявки та голосувати за проекти.

Нагадаємо, що з 15 вересня розпочався  етап подання громадських проектів за допомогою електронної платформи «Громадський проект м. Чугуїв».

Тренінг-практикум «Електронна платформа для автоматизації процесів бюджету участі»відбувся в рамках проекту «Зміцнення місцевої фінансової ініціативи (ЗМФІ-ІІ) впровадження» у частині надання допомоги у запровадженні бюджету участі в українських містах у рамках компоненту «Посилення практики участі громадян у бюджетному процесі на місцевому рівні в Україні». Проект фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та реалізується Інститутом бюджету та соціально-економічних досліджень (ІБСЕД). Розробник електронної системи «Громадський проект» — ГО SocialBoost.

Детальна інформація на сайті ГО «НОВА Енергія»: http://nova-energiya.org

Сторінка ГО «НОВА Енергія» на Facebook: www.facebook.com/NOVA.ENERGIYA

Група громадського бюджету м. Чугуїв на Facebook:  https://www.facebook.com/groups/Public.project.Chuguiv

Контакти

  • Cергій Омелічкін
  • +38 050 83 76 941

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.