bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У м. Чугуїв відбувся круглий стіл на тему впровадження бюджету участі
19.09.2017

15 вересня у м. Чугуїв Харківської області в рамках впровадження бюджету участі відбувся круглий стіл на тему «Громадський проект м. Чугуїв». У обговореннівзяли участь представники міської ради, Номінаційного комітету з питань впровадження бюджету участі, громадські активісти, ЗМІ та автори громадських проектів минулого року.

Відкрили круглий стіл «Громадський проект м. Чугуїв» заступник міського голови, керуюча справами виконавчого комітету Чугуївської міської ради Людмила Макаренко та голова ради ГО «НОВА Енергія» Віталій Филенко.

Віталій Филенко презентував учасникам проект «Зміцнення місцевої фінансової ініціативи (ЗМФІ-ІІ) впровадження», в рамках якого Чугуїв отримує методологічну, технічну та інформаційну підтримку під час реалізації всіх етапів впровадження бюджету участі.

Тетяна Красільнікова, начальник відділу економічного розвитку та залучення інвестицій, ознайомила учасниківіз загальними правилами участі та механізмами розподілу бюджетних коштів, презентувала етапи та терміни подачі, голосування та виявлення переможців у конкурсі громадських проектів. Також вона  поінформувала присутніх  про вимоги та обмеження щодо змісту проектних пропозицій оновленого бюджету участі у м. Чугуїв.

Сергій Омелічкін, керівник субгранту ГО «НОВА Енергія», розповів про електронну платформу «Громадський проект 2.0».

Дарія Фастова, менеджер із комунікаційних технологій ГО «НОВА Енергія», розказала про структуру проектної заявки та нюанси її заповнення.

Нагадаємо, що з 15 вересня за допомогою електронної платформи «Громадський проект м. Чугуїв» розпочався етап подання громадських проектів.

Круглий стіл «Громадський проект м. Чугуїв» організовано ГО«НОВА Енергія» за підтримки Чугуївської міської ради в рамках проекту «Зміцнення місцевої фінансової ініціативи (ЗМФІ-ІІ) впровадження» у частині надання допомоги у запровадженні бюджету участі в українських містах у рамках компоненту «Посилення практики участі громадян у бюджетному процесі на місцевому рівні в Україні». Проект фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та реалізується Інститутом бюджету та соціально-економічних досліджень (ІБСЕД). Розробник електронної системи «Громадський проект» — ГО SocialBoost.

Детальна інформація на сайті ГО «НОВА Енергія»: http://nova-energiya.org

Сторінка ГО «НОВА Енергія» на Facebook: www.facebook.com/NOVA.ENERGIYA

Група громадського бюджету м. Чугуїв на Facebook: https://www.facebook.com/groups/Public.project.Chuguiv

Контакти

  • Cергій Омелічкін
  • +38 050 83 76 941

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.