bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Українська команда створить автоматичну платформу для програм обміну
30.06.2017

Український стартап World At Competition створює безкоштовну автоматичну платформу можливостей для молоді.

World At Competition (WAC) або Вак — це талант-платформа, унікальна для українського простору. З її допомогою користувачі від юного до старшого віку автоматично отримуватимуть інформацію про безкоштовні можливості освіти й подорожей, професійного розвитку чи наукової діяльності. До цього списку входять гранти, програми обміну, стипендії, стажування, академічний туризм та інші. А організації, які пропонують такі можливості, зможуть безкоштовно їх розміщувати на платформі. Тільки ті можливості, які співпадають із цільовою аудиторією, з’являтимуться у профілі користувача автоматично. Отож, усе, що потрібно буде користувачеві, це зареєструватися.

Сама ідея стартапу перевірена часом та іншими програмами. У 2014, засновник Вака Денис Андрущенко презентував концепт у Страсбурзі, в Європейському Парламенті, де посів 4 місце серед 10 фіналістів. У 2015 український стартап прийняли до бізнес інкубатора StartUp Lisboa, а восени того ж року команда пройшла тренінгове навчання від українського інкубатора GrowthUp.

Опитування

У 2016 стартап довелося закрити через брак інвестицій. Проте відсутність подібного концепту в Україні, а також тренди у цій сфері за кордоном (шведський Sqore залучив інвестицій більше, ніж на 3,5 мільйони євро) надихнули оновлений склад стартапа звернутися до спільноти української краудфандингової платформи Спільнокошт на сайті Велика Ідея.

Детальніше про алгоритм роботи WAC у блозі команди https://biggggidea.com/project/world-at-competition/blog/1883/

Контакти

  • Проект World At Competition

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.