bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У Новоайдарському районі влада та місцеві мешканці вчились вирішувати правові проблеми громад
11.06.2017

2,3 та 7 червня 2017 р. у Новоайдарі, Окніно та Путилино відбулись навчальні семінари для представників сільських рад та мешканців з питань розвитку громад, вирішення проблем правового характеру та впровадження успішних моделей безоплатної правової допомоги.

Під час семінарів, учасники дізнались про історії успіху розвитку сільських громад в Україні, основи лідерства, успішні кейси вирішення проблем правового характеру в громадах та успішні моделі безоплатної правової допомоги.

Наша мета це впровадження єдиних стандартів правової допомоги на рівні району. Після семінарів, експерти ГО “Суспільна служба правової допомоги” будуть здійснювати посттренінгове супроводження активістів та представників сільських рад для розвитку місцевих громад, виявлення правових потреб населення, надання безоплатної правової допомоги та підвищення прозорості бюджетної політики”, - відмітив голова ГО “Суспільна служба правової допомоги” Максим Данильченко.

Нагадаємо, що мешканці Новоайдарського району можуть отримати безоплатну правову допомогу в Новоайдарському офісі Мережі правового розвитку - смт. Новоайдар, вул. Незалежності, 2, у понеділок та четвер з 9 до 17 або скайпом - live: pela-lug.

Метою проекту «Посилення правових можливостей сільських громад Новоайдарського району», що здійснюється  ГО «Суспільна Служба Правової Допомоги» за підтримки Програмної  ініціативи «Права людини та правосуддя».

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.