bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Долучайтеся до створення книги. Про PR найдоступніше.
15.05.2017

Засновниця і директор ГО PRUF (PR U Forever), що діє у сфері PR, Наталія Бурило працює над першою книгою від імені громадської організації. 

Робоча назва книги - “Поради PR, що діють у житті, та поради життя, що діють у PR”. 

Я хочу, аби піар перестав бути далеким і непотрібним, п’ятим колесом, або взагалі перестав існувати, злившись з маркетингом. Ця невелика, але інформативна майбутня книга не просто познайомить, а й зблизить з піаром тих, хто навіть не знає, що це таке. Чому? Тому що концепції піару (такого туманного) я показую через спектр життя. Життя кожного з нас окремо і життів всіх людей. Піар це не мильна бульбашка, це не міраж, а реальна наука. Він не зліплений з нічого, а спирається на те, що бачить навколо“, - розповідає Наталія.

Це видання може стати настільною книгою непіарника, щоденником піарника, джерелом думок, натхнення, практичних завдань та відкритих запитань для будь-якого з вас.

Ця книга буде повніше і чесніше з вашими думками! Кожен, хто залишить свою думку або пораду для книги - буде вписаний у видання як помічник. Подяка вам буде увічнена :) В кінці-кінців, без діалогу цій книзі нікуди.

Будь ласка, заповніть анкету, що стосується наповнення книги - goo.gl/UuJy2n.

Якщо ви маєте додаткові запитання або пропозиції, звертайтеся - [email protected].

Паблік  ГО PRUF - https://www.facebook.com/prufN/

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.