bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Пройдіть тест – перевірте свої знання про децентралізацію
11.05.2017

Добірку тестів, які допомагають перевірити свої знання з теми децентралізації створили експерти громадської організації «Прес-клуб реформ» у рамках проекту «Регіональні голоси за децентралізацію», що його підтримує Фонд розвитку ЗМІ Посольства США в Україні.

Мета проекту - поширення демократичних цінностей і процесів у суспільстві в Центральній Україні, особливо у сільській місцевості, а також підвищення активності місцевих спільнот в ході процесів децентралізації та удосконалення навичок журналістів місцевих видань щодо висвітлення децентралізації та місцевих ініціатив.

- У рамках проекту ми працюємо із журналістами у Кіровоградській, Вінницькій та Черкаській областях, - розповідає керівник проекту Вікторія Талашкевич. За її словами, проект дозволяє інтенсифікувати використання місцевими журналістами нових медіа – для кращого висвітлення процесів децентралізації та встановлення стійкого діалогу між місцевими громадами та місцевою владою.

Експертка проекту Ганна Дядечко розробила серію тестів, які можна пройти і перевірити себе на знання нюансів децентралізації, а також дізнатися про цю реформу чимало нового. Також на сайті «Прес-клубу реформ» тести можна завантажити у форматі .pdf Посилання на тести: http://kirovohradpressclub.org/-tests

Контакти

  • Вікторія Талашкевич
  • 050-321-39-19

Коментарі

Володимир Якимів   2528 днів тому   #  

Server Error in '/' Application.

Runtime Error

Description: An exception occurred while processing your request. Additionally, another exception occurred while executing the custom error page for the first exception. The request has been terminated.

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.