bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У Харкові реалізується проект «Kvitka Za Dobro»
22.04.2017

У   ВПО    м.Харків,    з’явилась  ще одна  можливість подякувати   мешканцям  міста, що  допомогли  їм  у складні часи  вимушеного переселення.  Хтось з харків’ян прийняв родину до себе у домівку, хтось допомагав облаштуватись на новому місці  або  знайти роботу. Волонтери присвячували свій час та сили на збір речей та  розселення.

Заповніть  гугл-форму на сторінці проекту «Kvitka Za Dobro», https://www.facebook.com/KvitkaZaDobro/?fref=ts

розкажіть свою історію та отримайте кімнатну квітку, яку можна подарувати людям, які протягнули руку допомоги у складні часи.

Авторками ініціативи є  випускниці  програми «ВПО та приймаючі громади: розбудова толерантності через діалог», що реалізується Українським жіночим фондом за підтримки Фонду Чарльза Стюарта Мотта. Партнером  проекту у Харківській області  є  Центр гендерної культури.

Випускниці проекту планують ще один захід  - ініціативу  «Древо». Передбачається висадка  алеї дружби та миру із   30 дерев: туй та сакур. Мета ініціативи -   об`єднати  людей, які живуть в Харкові та люблять цей город, незалежно від того чи народилися вони  в ньому чи мешкають тут нещодавно.  В програмі заходу також передбачається чаювання та кашування, спілкування, командні ігри, подарунки, та інші розваги. Організаторами заходу є Centre of Gender Culture - Центр гендерної культури, БФ "Харків з тобою". Партнер проекту Департамент захисту Внутрішньо Переміщених Осіб.

Активності було заплановано на 19.04.17 за адресою:   м. Харків, вулиця Клочківська, 339 (Інститут протезування), але із-за погіршення погодних умов захід перенесено. Отже, у вас ще буде можливість прийняти  в ньому участь.

Слідкуйте за новинами на сторінці ініціативи у Фейсбуці 

https://www.facebook.com/derevo.drivo/?fref=ts

Матеріал опублікований у рамках спеціального медіа-проекту «Інформація для свідомих дій: почуй голос постраждалих внаслідок конфлікту на сході України», що  впроваджується Ресурсним центром ГУРТ за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією уряду США. 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.