bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

«Монсанто Україна» виділить понад 400 тис. грн. на соціальні проекти
20.04.2017

За результатами конкурсу програми «Україна – житниця майбутнього» кошти буде виділено на підтримку 3 проектів у Вінницькій, Запорізькій та Чернігівській областях.

Компанія «Монсанто Україна» оголосила результати четвертого щорічного конкурсу програми соціальних інвестицій «Україна – житниця майбутнього». Понад 400 тисяч гривень буде виділено на підтримку трьох соціальних проектів у Вінницькій, Запорізькій та Чернігівській областях. Громадські організації, що перемогли у конкурсі, планують облаштувати інклюзивний ігровий майданчик для дітей, обладнати аграрний ліцей навчально-технічним приладдям та створити спеціальний мотузковий парк для дітей з інвалідністю.


«Цього року вже вчетверте компанія «Монсанто Україна» оголошує переможців конкурсу соціальних проектів програми «Україна – житниця майбутнього». І нам приємно, що здійснені з нашою допомогою проекти допомогли активізувати та згуртувати сільські громади у багатьох областях України та долучилися до вирішення місцевих проблем. Сподіваємося, що й втілення цьогорічних проектів-переможців матиме вагомий вплив на поліпшення життя людей у сільській місцевості», – зазначив Віталій Федьчук, директор з корпоративних питань та зв’язків з громадськістю компанії «Монсанто Україна».


Переможці четвертого конкурсу програми «Україна – житниця майбутнього»:

  • Об’єднання людей з інвалідністю «Від серця до серця»: проект облаштування інклюзивного майданчика для дітей з інвалідністю та дітей з навколишніх сіл на території районної лікарні (м. Бершадь, Вінницька обл.).
  • Громадська організація «Вікторія-2015»: проект створення сучасних умов для занять у Веселівському професійному аграрному ліцеї через оснащення навчально-технічним обладнанням (смт. Веселе, Веселівський район, Запорізька обл.).
  • Громадська організація «Ми – друзі»: проект створення спеціального мотузкового парку для розвитку сенсорної інтеграції дітей з інвалідністю на базі дитячого санаторію «Борсучок» (с. Борсуків, Козелецький район, Чернігівська обл.).

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.