bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

В Краматорську поліція та громадськість вирішили разом сприяти підвищенню якості доріг
31.03.2017

29 березня 2017 р. в Краматорському антикризовому медіа-центрі за ініціативи ГО «Агенція демократичного розвитку Донбасу» відбулась зустріч в рамках проекту «Відкрита поліція».

Головною темою зустрічі стала якість ремонту доріг та безпека дорожнього руху в містах Краматорськ та Слов’янськ. З словами патрульної поліції, після проведення обстеження стану доріг, виявилось що ямковість доріг в Краматорську понад 10 тис. кв.м. Велика кількість дорожньо-транспортних пригод або порушень ПДД відбувається через необхідність водіям об’їжджати ями на дорогах.

За підсумками заходу, учасники домовились спільно вести діалог з міською владою та сприяти збільшенню фінансування на ремонт доріг та облаштування світлофорів в Слов’янську та Краматорську. Обговорення подальших спільних дій відбудеться вже під час наступної зустрічі в рамках проекту “Відкрита поліція” в Слов’янську.

- За результатами дослідження, яке проводила наша організація – погана якість доріг є одною з головних проблем безпеки для мешканців Краматорська та Слов’янська. Через це, ми маємо постійні порушення правил дорожнього руху водіями, а пішоходи не мають достатньої кількості світлофорів, наземних переходів для безпечного руху в місті, - відмітив голова ГО “Агенція демократичного розвитку Донбасу” Сергій Коваленко.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.