bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У Голобах навчали проектному менеджменту
27.03.2017

16 березня 2017 року відбувся вже другий для смт. Голоби тренінг в рамках проекту «Розвиток громадської активності у об’єднаних громадах Волині». Цього разу ініціативних мешканців громади навчали проектному менеджменту.

На початку заходу тренер ознайомив присутніх із основними поняттями та визначеннями проектного менеджменту та його складових. Інформація стосувалась усіх основних аспектів, починаючи від самого поняття менеджменту і проекту, а також  підготовки проектної заявки, грантів, конкурсів, вимог аплікаційних заявок, донорів, актуальних конкурсів, проектних циклів, ресурсів, які супроводжують впровадження проектів тощо. Друга частина тренінгу відводилась для практичних занять, а саме – визначення проблеми, мети та окреслення цільової групи. Для цього люди поділились на групи, кожну з яких об’єднала умовно визначена самими учасниками проблема: для першої групи – недостатні умови для дозвілля молоді, другої – стосунки батьків та дітей та порозуміння між ними. В подальшому тренер допомагала обом групам у правильному формулюванні проблеми, визначенні цільових груп, чіткому розмежуванні таких понять як «проблема», «наслідки» та «причини» й окресленні мети. Підготовлені в рамках такої співпраці проекти, або, точніше сказати, початкові їх елементи, слугуватимуть у подальшому орієнтиром для розробки повноцінного проекту. Принаймні, - таки думки висловлювали учасники. А експерти Центру підтримки громадської активності в об’єднаних громадах обовязково допоможуть їм у цьому. 

Варто нагадати, що у даному Центрі на постійній основі надаваються консультації зацікавленим особам та постійний супровід у створенні та розвитку як інституцій громадянського суспільства, так і у інших питаннях розвитку об’єднаних громад. Адреса Центру: м. Луцьк, вул. Глушець, 49, офіс 449. Телефон: (0332) 78-59-65. Також можна задавати свої питання в онлайн режимі на сторінці Центру у мережі Facebook: «Центр підтримки громадської активності в об’єднаних громадах – Волинь».

 Наступний тренінг у смт. Голоби відбудеться вже найближчими днями, а саме –   24  березня. Даний тренінг стосуватиметься однієї з найбільш актуальних проблем – створення та діяльності об’єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ). Тому, якщо Ви проживаєте у багатоквартирному будинку (більше 3-х квартир) і цікавитесь вищевказаними питаннями – будемо раді бачити Вас на тренінгу. Участь – безкоштовна. 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.