bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Громадяни Запоріжжя працюють над створенням безпечного середовища в місті
13.03.2017

10 березня за ініціативи ГО «Запорізька правозахисна група» відбувся другий з 3-х тренінгів в рамках навчальної програми «Безпечне місто: школа активних громадян».

Захід об’єднав в одному місці представників поліції, місцевих мешканців та представників місцевого самоврядування, які протягом дня виробляли спільні пріоритети поліцейської діяльності в Запоріжжі, розробляли інструменти комунікації та просування Community Рolicing в Запоріжжі.

Під час першої частини заходу, тренер Ярослава Братусь (регіональний представник ГО «Український світ») допомогла учасникам виявити ключові проблеми безпеки в місті Запоріжжя та напрямки їх вирішення. Місцеві мешканці та представники нової поліції обговорили безпеку дорожнього руху, проблему бездомних тварин, діяльність незаконних гральних закладів та відсутність освітлення багатьох вулиць.

Друга частина заходу була присвячена проблемам комунікації поліції та місцевих мешканців. За допомоги тренера Наталії Заїкіної (психолог КЗ «Запорізький обласний центр соціально-психологічної допомоги»), учасники вчились вирішувати конфліктні ситуації, які виникають в житті, розробляли моделі поведінки, яка буде сприяти зміцненню безпеки в громаді.

За результатами 3-х тренінгів буде розроблено спільний план дій поліції і громади в місті Запоріжжя “Безпечне місто” та презентовано громадськості.

Нагадаємо, що ГО «Запорізька правозахисна група» проводить опитування “Проблеми безпеки в житті громади міста Запоріжжя”, приєднатись до опитування можна за посиланням: https://goo.gl/forms/pznLt2YYN8n7vCYg1

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.