bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

В Запоріжжі поліція та мешканці вчились співпрацювати заради безпеки в громаді
27.02.2017

23 лютого 2017 р. за ініціативи ГО «Запорізька правозахисна група» пройшов перший з 3-х тренінгів в рамках навчальної програми «Безпечне місто: школа активних громадян».

Захід об’єднав в одному місці 30 представників поліції, місцевих мешканців та представників місцевого самоврядування, які протягом дня виробляли спільні пріоритети поліцейської діяльності в Запоріжжі, розробляли інструменти комунікації та просування Community Рolicing в Запоріжжі.

Перша частина тренінгу була присвячена виявленню ключових проблем безпеки в місті Запоріжжя та напрямків їх вирішення. Місцеві мешканці та представники нової поліції обговорили проблеми безпеки дорожнього руху, діяльність незаконних гральних закладів, відсутність освітлення багатьох вулиць.

Друга частина тренінгу була присвячена проблемам комунікації поліції та місцевих мешканців. Учасники вчились вирішувати конфліктні ситуації, які виникають в житті, розробляли моделі поведінки, яка буде сприяти зміцненню безпеки в громаді.

Остання частина тренінгу була присвячена розробці спільного плану дій поліції і громади в місті Запоріжжя, який буде розроблено протягом 3-х тренінгів в рамках навчальної програми “Безпечне місто: школа активних громадян” та презентовано громадськості.

Нагадаємо, що ГО «Запорізька правозахисна група» проводить опитування “Проблеми безпеки в житті громади міста Запоріжжя”, приєднатись до опитування можна за посиланням: https://goo.gl/forms/pznLt2YYN8n7vCYg1

Проект «Партнерство заради безпеки в Запоріжжі: спільні дії громадян, поліції та влади» здійснюється  ГО «Запорізька правозахисна група».

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.