bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Міжнародний день спонтанного прояву доброти
23.02.2017

Робити добрі справи – легко. Ще раз нагадати про Міжнародний день спонтанного прояву доброти, що відмічався 17 лютого, започаткувати добру традицію у ці дати, зробити подарунок, згадати про тих, кому важко і підтримати їх. Ці ідеї дали початок акції у підтримку дітей із Києва і всієї України, які через важкі захворювання (ВІЛ/СНІД, онкологія) стали підопічними спеціалізованих соціальних центрів та лікарень.

Другий рік поспіль ГО «Здорове людство» у Міжнародний день спонтанного прояву доброти нагадує про звичайні речі. Про те, що кожен здатен робити прості справи, які стануть такими важливими для інших, і про те, що дарувати книгу – теж добра справа.

Зробити добру справу можна передавши дитячі книжки та аудіокниги, які займають зайве місце на домашній книжковій поличці у добрі дитячі руки. Подаровані добродіями україномовні та англомовні дитячі книжки, книги про мистецтво та дитячі аудіокниги у хорошому стані отримуватимуть діти віком від 2 до 16 років,що знаходяться під опікою соціальних центрів або проходять лікування у відділеннях дитячої онкології.

З 17 лютого і до Великодня діти, дорослі та навіть цілі школи чи компанії, обравши найзручнішу адресу, можуть передати книжки до ГО «Здорове людство» або одному з партнерів акції. Серед них – Центральна бібліотека ім. Т. Г. Шевченка для дітей,  Міська спеціалізована молодіжна бібліотека «Молода гвардія» та інші найпопулярніші дитячі читальні столиці на правому і лівому березі зі зручним для благодійників розташуванням.

Зробіть або заплануйте добру справу. Саме сьогодні. І запитайте інших: «А яку добру справу зробили сьогодні ви?» Довідка.

Громадська організація «Громадські ініціативи охорони здоров’я «Здорове людство», заснована в 2008 році, надає соціально-психологічну  підтримку дітям з важкими захворюваннями (ВІЛ/СНІД, онкологія).

 

 

Контакти

  • Вікторія Щур
  • 067 226 77 26

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.