bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відбувся семінар «Практичні аспекти місцевого самоврядування»
22.02.2017

В Ірпіні пройшов VII семінар «Практичні аспекти місцевого самоврядування – 2017: технології на службі в громад». З'їхалось більше 40 практиків та дослідників місцевого самоврядування, що представляли 24 громади.

Учасники обговорили новинки е-демократії, електронного декларування майна, бюджету участі та членства представників громад у наглядових радах комунальних підприємств.

Організатори: ГО «Центр громадянських ініціатив»  за підтримки представництва фонду Фрідріха Науманна в Україні.

 «Будь який навчальний семінар – це передача знань, обмін інформацією», - наголосив голова правління ЦеГрін Віталій Загайний. – «Ми поставили собі мету донести людям актуальну інформацію, яка для них є важлива, тому що усі учасники – представники місцевого самоврядування. Уся інформація несла максимально прикладний характер. Наприклад, тема «електронне декларування». Дедлайн заповнення декларації 1 квітня. Чи тема «створення та запровадження наглядових рад комунальних підприємств». Питання лімітовано липнем цього року».

За словами Віталія Загайного, на семінарі презентуються кращі практики у системі місцевого самоврядування. Цього разу свій успішний приклад у впровадженні бюджету участі презентували посадовці Ірпінської міської ради. Бюджет участі цього року запровадило лише кілька десятків міст України.

 

 

 

Контакти

  • Наталія Кузьма
  • 0676726128

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.