bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

На Запорізькому digital-форумі обговорили інтернет-технології для розвитку НУО
25.01.2017

21 січня 2017 р. ЗГО «Центр кар’єрного розвитку «Професіонали» організувала «Digital Active Forum: Інтернет-технології для розвитку людини, громади, міста». Мета форуму – поділитися з представниками громадських організацій та активними громадянами Запорізького регіону практичними інструментами і можливостями інтернет-технологій.

Форум «Digital Active Forum: Інтернет-технології для розвитку людини, громади, міста» – це масштабна зустріч для активістів громадського руху Запорізького регіону.

КЛЮЧОВІ ТЕМИ, що були висвітлені спікерами: 

  • Результативні онлайн-інструменти просування громадської організації. Створення сайту, ідейний дедлайн, соціальні мережі, пошукові системи і їх роль в здійсненні соціально значущих проектів
  • Сучасні проривні концепції розвитку громад, метод ігрофікації
  • Освітні можливості в IT
  • Серія навчальних заходів із просування сайту. SMM комплекс і SEO-інструменти для ефективної реалізації ваших завдань

На Digital Active Forum виступив і Богдан Маслич, виконавчий директор ресурсного центру “ГУРТ”! Учасники форуму дізналися про проект TechSoup, що забезпечує агентів змін сучасними технологічними рішеннями та навичками, необхідними для провадження суспільних перетворень. Богдан Маслич відповів на численні запитання громадських діячів та активістів Запорізького регіону. 

Також на DigitalActiveForum у Запоріжжі виступили спікери Остап Стасів, Богдан Маслич, Михайло Войтович, Ольга Коваленко, Крістіна Шостир, Сергій Сидоров, Андрій Матрій, Анастасія Міщенко, Олег Кучма, Сергій Снєсарь, Єгор Корнієнко.

Крім того, відбулася церемонія нагородження випускників проекту «Посилення IT-потенціалу Запоріжжя» та презентація кращих веб-ресурсів ГО-учасниць, створених в рамках проекту. 

Фахівці поділилися знаннями та напрацюваннями у сферах SMM, SEO, ігрофікації, ІТ-рішень для громадянських перетворень, онлайн-освіти, інформаційно-комунікативних технологій тощо.

Digital Active Forum став неймовірною можливістю для проактивних громадян поспілкуватися з визнаними фахівцями найрозвиненішої сфери останніх років – ІТ – в одному місці, знайти однодумців, отримати масу практичних інструментів і море незабутніх вражень! Це 8 годин інтенсивного занурення у digital-середовище.

«Дякую, дорогі учасники, за вашу активність, чудові запитання та зворотній зв`язок. Вдячні вам, що ви були з нами цього суботнього дня. Розвиватися разом цікавіше! До зустрічі на наступних заходах!» - поділилася враженнями виконавчий директор ЗГО «Центр кар’єрного розвитку «Професіонали» Інна Бойко.

Форум відбувся у рамках проекту «Посилення IТ-потенциалу Запоріжжя», що реалізується ЗГО «Центр розвитку кар’єри «Професіонали» у рамках Української ініціативи зміцнення громадської довіри (UCBI) за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Приєднуйтеся до сторінки «Digital Active Forum: Інтернет-технології для розвитку людини, громади, міста»  – https://www.facebook.com/events/188316044967973/ та до сторінки «Посилення IТ-потенциалу Запоріжжя»  – https://www.facebook.com/ITpotential/?__mref=message_bubble 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.