bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Завершилась акція «Місяць подарунків» від БФ «Фонд Випускників України»
17.01.2017

БФ «Фонд Випускників України», який лише у жовтні запустив перший всеукраїнський проект, заручається підтримкою нових доброчинців. Діяльність Фонду, реалізація освітніх проектів та підтримка осередків відбувається за рахунок залучення коштів. 

Фонд провів акцію, під час якої Доброчинці робили свої подарунки, підтримуючи цим освіту. Щодня із 1 до 31 грудня в календарі на сторінці Фонду Випускників України з’являлись нові доброчинці, котрі робили свій внесок у розвиток освітніх проектів, зокрема – в існуючих осередках Фонду. Тож цей час став справжнім місяцем передноворічних подарунків та див.

Результати акції говорять самі за себе: до ініціативи долучились 6 компаній та 25 доброчинців із України та усього світу. За цей час Фонду вдалось зібрати більше 66 тисяч гривень на розвиток організації, а також на окремі освітні ініціативи існуючих осередків: Києво-Могилянської академії та Івано-Франківського фізико-технічного ліцею.

Що ж мотивує випускників робити внески в українську освіту?

 «Інвестиції в освіту - це інвестиції в майбутнє, – говорить один із доброчинців Фонду Євген Процюк, консультант Fruition Partners Switzerland (Швейцарія). – Це мене особисто і стимулює. Я хочу допомогти сучасним школярам і студентам. Отримати більше, бачити більше, прагнути більшого. Це майбутнє – наше, країни і світу».

«Я вірю у те, що освіта формує нас не менше, ніж сім’я та друзі. Але ще більше вірю у людей, які мріють і діють! Наш сімейний внесок у діяльністю Фонду Випускників України – це про віру у Друзів та в Освіту», – додає Олександр Різенко, ініціатор UArt gallery.

І хоч акція «Місяць подарунків» вже завершилась, діяльність Фонду лише набирає обертів. Адже в Україні ще безліч перспективних, але нереалізованих освітніх проектів. Дізнатися більше про діяльність Фонду випускників України та долучитись до суспільно-корисних ініціатив можна на сайті: alumnifund.org

Контакти

  • БФ «Фонд Випускників України»
  • http://www.alumnifund.org/uk

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.