bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Результати премії «Charlie Award» для журналістів
22.11.2016

На конкурс «Charlie Award, котрий проводився вперше, надійшли роботи з різних куточків України. Всі вони демонструють небайдужість до проблеми толерантності та високий рівень журналістської майстерності.

Переможцями за результатами голосування стали:

- у номінації “Журналіст Року” - Олександра Горчинська (“У своєму розумі, але не в своєму тілі”, та “Публічний камінг-аут. Три історії про те, що означає бути геєм чи лесбійкою в Україні”)

- у номінації “Голос Свободи” - Ольга Ситник (“Надежный тыл: как это быть мамой гея”)

Дякуємо усім учасникам за плідну працю та щиро вітаємо переможців! Деталі - на сайті http://www.award-charlie.com/ у розділі “Переможці”. 

Користуючись нагодою нагадуємо, що прийом робіт на отримання премії “Журналіст Року - 2017” триватиме до 11 жовтня 2017 року. 

Charlie Award” – перша в Україні премія, для журналістів, які пишуть на тему становища ЛГБТ+ спільноти та прав людини в Україні.

До конкурсу на отримання премії запрошуються журналісти усіх засобів масової інформації, а також незалежні журналісти, які відстоюють ідеали рівності, недискримінації, особистісної свободи та захисту прав людини.

Якщо Ви журналіст(ка), який залучений(а) до суспільних і громадських справ, та є автором матеріалів на тему життя ЛГБТ+ людей, їх прав та їх порушення, а Ваші матеріали мають потенціал змінювати свідомість українського суспільства, спрямовані на подолання гомофобії та поширення ідей гендерної толерантності, запрошуємо Вас до участі!

Результати конкурсу будуть оголошені 16 листопада 2017 року у Міжнародний День толерантності.

Гомофобія вбила у десятки разів більше людей за тероризм. Саме тому прийшов час її остаточно подолати. Засоби масової інформації – один з основних чинників формування як індивідуальної думки людини, так і громадської думки загалом. Ми переконані, що незважаючи на спекуляції церков і політиків навколо сексуальної орієнтації, гомофобії та прав людини, ЗМІ мають відіграти ключову роль в актуалізації цього питання, висвітлення проблем і дискримінації ЛГБТ+ людей та змусити суспільство задуматися над безпідставною ненавистю та жорстокістю, яка вбиває.

“Charlie Award” – професійне визнання Свободи, Відваги і Нелукавства.

Контакти

  • Конкурс «Charlie Award
  • http://www.award-charlie.com/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.