bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

На Донеччині жінки та ВПО вчилися адвокації власних інтересів на місцевому рівні
23.08.2016

19, 20 та 22 серпня представники ГО «Агенція демократичного розвитку Донбасу» провели навчальні семінари для жінок та внутрішньо переміщених осіб (ВПО) щодо участі у розробці місцевих політик та прийнятті рішень в громадах Донбасу. Семінари відбулись у Слов’янську, Краматорську та Миколаївці.

Під час заходів учасники розглянули теорію та практику в сфері адвокації власних інтересів на місцевому рівні, механізми участі у розробці політик та впливу на місцеву владу, розробили власні проекти адвокасі кампаній на місцевому рівні, які допоможуть захистити їх права.

Нагадаємо, що протягом останніх місяців активісти ГО «Агенція демократичного розвитку Донбасу” проводили опитування, аналізували публічну інформацію та спілкувались з експертами з метою дослідження впливу та  усунення загроз децентралізації для жінок в громадах Донеччини. Активісти організації опитали понад 20 державних установ, зробили понад 100 інформаційних запитів протягом дослідження. Результатом дослідження стало видання “Гендерна карта Донбасу в умовах децентралізації” з яким можна ознайомиться за посиланням.

Проект «Активні жінки – сильні громади Донбасу» виконується  ГО «Агенція демократичного розвитку Донбасу» за підтримки Українського жіночого фонду.

Контакти

  • ГО «Агенція демократичного розвитку Донбасу»
  • Коваленко Сергій Олександрович
  • [email protected]
  • +38 (093) 507 76 95

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.