bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відбувся святковий захід для дітей з інвалідністю - «Повір у себе!»
02.06.2016

29 травня 2016 року, напередодні Міжнародного Дня захисту дітей в мальовничому селі Бузова, Києво-Святошинського району, відбувся святковий захід для дітей з інвалідністю Київщини, фестиваль - «Повір у себе!».

Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний День захисту дітей - прекрасне свято радості й одвічної надії. Саме в дітях всі ми хочемо бачити здійснення наших мрій і сподівань, прагнемо, щоб вони росли здоровими, радісними, у малечі повинно бути щасливе дитинство, і за це маємо відповідати ми - дорослі, тому турбота про дітей, захист їхніх прав повинен стати одним з найголовніших наших обов'язків та основною ціллю.

Зовсім скоро літо - кольоровий сезон, а для всіх дітлахів це найулюбленіша пора ласкавого, а іноді спекотного сонечка, сприятливої погоди, соковитих фруктів, великої кількості вільного часу, який можна проводити з друзями,  і таких довгожданних канікул!!!

29 травня, теплого, недільного дня,  в мальовничому селі Бузова Києво-Святошинського району відбувся святковий захід для дітей з особливими потребами Київщини, фестиваль - «Повір у себе!».  Святкова подія  організована командою активістів громадської організації «НОВИЙ ПОЧАТОК», за сприяння голови Києво-Святошинської районної ради – Олександра Тигова.

Благодійний захід - «Повір у себе!», подарував радість, незабутні враження, безліч мега позитивних емоцій та чудових моментів для великої кількості дітлахів, які побували на святі, а саме – діти ГО «Спілка жінок Київщини - Бучанський осередок», ГО інвалідів «Відгук», районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, соціально-реабілітаційного центру «Родина», вихованці Білоцерківського дитячого будинку-інтернат, а також малеча великих і дружніх родин  Родікових та Гедзів.

Свято розпочалося з неймовірно веселого і по-справжньому казкового шоу від майстра мильних бульбашок - «Maksym Bukin Show», тоді різнокольоровий аквагрим і забавні фіксики від «КВОЛІК ШОУ». Потім розважально-пізнавальні ігри, конкурси, вікторини, веселі змагання, безліч локацій та майстер-класів різного спрямування - стрибки на батуті, плетення косичок всім дівчаткам, експозиції  дитячо-юнацького товариства «Січ», теніс від активістів ГО «Федерація Новуса України».

 У підтримку дитячого свята виступали талановиті, з надзвичайно щирими серцями зіркові гості -  поетеса, композитор, заслужена артистка України, незрівнянна - Марина Одольська, молодий, прогресивний POP-ROCK виконавець, учасник четвертого сезону телешоу «Х-ФАКТОР» - Данило Рувінський, французький співак та актор, володар Золотого призу Королівської Консерваторії Брюсселю - Поль Манондіз, співачка та акторка -  Юлія Войс, талановита красуня з активною життєвою позицією - Яніна Орлова, лауреат багатьох конкурсів, надзвичайно обдарована дівчинка, яка 18 червня представлятиме Україну у Вітебську на «Слов’янському базарі»  -  Катя  Манузіна, творчі учні Шпитьківської дитячої школи мистецтв, а також вихованці Білоцерківського дитячого будинку інтернат, які створили музичний гурт - «Половина серця».

Впродовж заходу ніхто не залишився голодним, адже на всіх чекав смачний обід - соковиті напої, канапки, фрукти, ситний плов та національна страва нашого народу -  український борщ з пампушками!

Насичена програма, дружня  атмосфера, незабутні враження, приємні емоції, цікаві зустрічі, спілкування та знайомства, веселе проведення часу, близько 400 дітей та 150 дорослих відпочивали разом впродовж усього дня. Одним словом - свято вдалося!

Величезне спасибі всім друзям святкового заходу: Дніпропетровській обласній федерація шахів,, «Ін-Тайм», «Отчий Дім», «ФІГАРО-Кейтерінг», ГО «Фонд громади Білоцерківщини», «Advertising school», БО «Благомай», СК «Чисте серце», «Україна без сиріт».

Дякуємо гостям, які  приїхали підтримати та розділити з усіма радість свята - Віце-Консул посольства США в Україні – Ед О’Брайн з родиною та  представники МБФ «КАЛЕБ – ДІНСТЕ», які передали 10 інвалідних візків для дітей району.      

Особлива подяка, за допомогу та координацію заходу - волонтерському активу соціального департаменту Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

Святковий захід - «Повір у себе!», допоміг дітлахам знайти власну мрію, повірити у свої сили та з ще більшою вірою і впевненістю сміливо крокувати по життю!

Всі ми – Українці - єдина нація, нам необхідно підтримувати один одного, а тим паче  «особливих» дітей, давати їм надію на світле майбутнє, адже вони - повноправні члени суспільства, як і всі інші, мають право на гідне життя, розвиток, навчання, спілкування, участь у громадському соціумі.

То ж закликаємо всіх,  об'єднувати зусилля заради майбутнього наших дітей, і тоді маленькі громадяни виростуть достойними людьми й неодмінно стануть гордістю нашої славної – України!

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.