bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Громадські активісти та поліція обговорили шляхи взаємодії у Лисичанську
26.05.2016

25 травня в місті Лисичанськ відбулась стратегічна сесія «Формування місцевих пріоритетів поліцейської діяльності в м. Лисичанськ та поліпшення її взаємодії з громадським сектором». Організатор заходу ГО «Суспільна служба правової допомоги».

В заході взяли участь начальник Лисичанського відділу поліціїМикола Черніков, начальник патрульної поліції в Сєвєродонецьку, Лисичанську та Рубіжному Андрій Богуш, керівник громадської організації “Суспільна служба правової допомоги” Максим Данильченко, громадські організації та мешканці міста.

Під час заходу учасники обговорили основні пріоритети розвитку національної поліції в місті і рівень взаємодії органів місцевого самоврядування, національної поліції, громадських організацій, спрямованих на поліпшення громадської безпеки в м. Лисичанськ, проблеми з якими стикають правоохоронні органи, питання оновлення особового складу поліції в м. Лисичанськ.

- За останній час в Лисичанську було зареєстровано 4000 заяв про скоєння правопорушення, відкрито понад 950 кримінальних проваджень, великою проблемою для міста залишається шахрайство, тому що багато мешканців довіряють незнайомим дзвінкам та перераховують гроші шахраям. Зараз поліція Лисичанська чекаю на переатестацію та оновлення особового складу, сподіваємось, що до нас приєднається велика кількість нових обличь, які допомагатимуть встановлювати порядок в місті, - відмітив начальник Лисичанського відділу поліціїМикола Черніков.

Начальник патрульної поліції в Сєвєродонецьку, Лисичанську та Рубіжному Андрій Богуш, розповів присутнім про перші дні роботи патрульної поліції на Луганщині та закликав мешканців активно долучатись до охорони правопорядку в місті та не боятись дзвонити на номер 102. Він відмітив, що зараз середній час реагування на виклик патрульної машини складає 10 хвилин, але в майбутньому цей час буде зменшено до декількох хвилин.

За результатами заходу учасники домовились про координацію своєї роботи, розробили спільне бачення документів направлених на поліпшення громадської безпеки в місті Лисичанськ, які в найближчий час будуть представлені громадськості.

 Метою проекту «Громада та поліція: спільні дії на користь Луганщини», що здійснюється  ГО «Суспільна Служба Правової Допомоги» є формування сталих зв’язків між поліцією та громадами Луганщини через впровадження дієвих форм підзвітності поліції, встановлення  та підтримання правопорядку, забезпечення попередження злочинності в громадах.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.