bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

БФ «Заради дітей України» закупив ліки для дітей-пацієнтів Київського онкоцентру
18.05.2016

Щоб допомогти пацієнтам Київського онкоцентру БФ «Заради дітей України» 23 квітня 2016 р. влаштував благодійну акцію «Час добра». Благодійна акція «Час добра» не лише створила на день радісний настрій усім дітям та батькам, але й дала можливість зібрати кошти для закупки необхідних ліків. 

Захід пройшов на території Київського міського онкологічного центру (вул. Верховинна, 69). Саме заради дітей-пацієнтів цього закладу і зібрались того дня благодійники та МОТО українці, щоб зібрати кошти на придбання для них ліків.

Раніше волонтери фонду навідувались до пацієнтів Київського міського онкологічного центру. Назару Сорокопуду – хлопчику, якому видалили пухлину головного мозку, Благодійний фонд регулярно допомагає і фінансами, і ліками, і всім необхідним. Всі інші діти з цього центру також потребують допомоги. І хоча у всіх них є батьки, їхні хвороби забирають усе фінансування, і допомога небайдужих їм дуже потрібна. Саме тому придбання необхідних ліків в  дитяче відділення Київського міського онкологічного центру стало метою даної акції. Відділення розраховане на 40 дітей. Переважна кількість пацієнтів не досягла навіть 10-річного віку. Серед них діти з малозабезпечених сімей, які просто не можуть придбати ліки від хвороби.

Благодійна акція «Час добра» не лише створила на день радісний настрій усім дітям та батькам, але й дала можливість зібрати кошти для закупки необхідних ліків. Завдяки всім учасникам вдалося зібрати певні кошти, а саме - 24 357 грн. для закупки необхідних ліків для всіх діток. Залишок коштів (4 937 грн.) піде на купівлю медичного функціонального ліжка в це ж відділення для дітей, які перенесли операцію. 

Благодійний фонд «Заради дітей України» дякує всім, хто долучився до цієї доброї справи та продовжує далі працювати над проектами, акціями, які спрямовані на допомогу дітям. Ознайомитись з ініціативами фонду можна на офіційному сайті http://zaradi-ditey.com.ua/ та в соцмережах:

  • https://www.facebook.com/721502087887227
  • https://vk.com/zaradiditey

Контакти

  • БФ «Заради дітей України»
  • https://www.facebook.com/721502087887227

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.