bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Видано збірник «Самоорганізація в українських громадах: історії успіху»
14.04.2016

Всеукраїнська асоціація сприяння самоорганізації населення презентує своє нове видання! Збірка має назву «Самоорганізація в українських громадах: історії успіху». 

Наша збірка міситить кілька успішних та, як нам здалося, цікавих прикладів самоорганізації мешканців міст, сел та містечок України. Це реальні історії про досягнення небайдужих людей, які зрозуміли, що їхня доля – в їхніх руках. Вони повірили у свої сили і разом із своїми однодумцями почали змінювати своє життя і життя своїх громад на краще.

Звичайно, ці факти складають лише невеличку частину добрих практик громадської участі у місцевому розвитку, які на сьогодні є в нашій країні. Будемо вдячні усім, хто поділиться із нами інформацією про свої досягнення. Аби корисний досвід кожного перетворився у безцінне надбання усіх.

Зараз йде реформа місцевого саморядування, в основу якої покладено децентралізацію та добровільне об’єднання територіальних громад. За цих умов, коли влада і відповідальність переміщується згори вниз – на рівень громад, особливого значення набуває здатність людей усвідомити цю відповідальність і гідно впоратись із вирішенням існуючих проблем.

Сподіваємось, що матеріали цієї брошури стануть у нагоді місцевим активістам, а також представникам органів місцевого самоврядування та соіально відповідальним підприємцям, які мають спільно братись за комплексний розвиток своїх громад.

Ми віримо у високий творчий потенціал громадян України і впевнені, що процеси оновлення українського суспільства, які були розпочаті Революцією гідності, отримають продовження в кожному селі, селищі, місті, перетворюючи їх на місця, де хочеться жити.

Брошура видана  в межах проекту «Посилення ролі громадськості в реалізації адміністративно-територіальної реформи в Україні».

Завантажити збірку в форматі pdf

Контакти

  • Всеукраїнська асоціація сприяння самоорганізації
  • [email protected]
  • +38 (048) 738-68-30

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.