bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У Білій Церкві відбулась благодійна акція «В кожній краплині - здоров’я людини!»
23.12.2015

18 грудня, напередодні Дня Святого Миколая, в місті Біла Церква відбулася  Благодійна акція - «В кожній краплині - здоров’я людини!»

Ініціатори: регіональне представництво Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Асоціація молодих донорів України» проект ДонорUA у місті Біла Церква, в партнерстві з Громадською організацією «Фонд громади Білоцерківщини».

Пунктом прийому став Київський обласний центр крові, де впродовж дня з 8:00 до 15:00 години приходили добровольці, зокрема представники Білоцерківського МВ ГУГМВС України у Київській області, Державного пожежно-рятувального загону Головного Управління Державної служби надзвичайних ситуацій у Київській області та студентська молодь. Всі вони виявили бажання надати допомогу хворим і постраждалим, які потребують порятунку, ставши прикладом, тому що  не залишаються байдужими і готові подарувати часточку себе заради порятунку іншого життя.

Благородний вчинок – символічно присвячується до Дня Святого Миколая. Сьогодні тисячі людей чекають на допомогу, для лікування яких потрібна донорська кров, єдина їх надія на життя – наша чуйність, адже кожна краплина крові – життя людини!

Контакти

  • ГО «Фонд громади Білоцерківщини»
  • Надія Карпенко
  • [email protected]
  • (096)200-68-40

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.