bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Вимушені переселенці зможуть отримати правову допомогу у Хмельницькому
02.10.2015

З серпня 2015 року у м. Хмельницькому за фінансової підтримки Управління Верховного комісара ООН у справах біженців (УВКБ ООН), що фінансується через представництво Данської Ради у справах біженців, на території низки областей України, в т.ч. Хмельницької області, реалізується  проект  «Юридична підтримка ВПО та постраждалому від конфлікту населенню в Україні».
 
Мета проекту - забезпечити, щоб ВПО та населення, яке постраждало внаслідок конфлікту на сході України та АРК, мали вільний доступ до інформації, юридичної консультації, адміністративної та документальної, а також юридичної підтримки.
 
Одним із заходів даного проекту передбачені регулярні виїзди у місця компактного і некомпактного проживання ВПО з метою інформування щодо їхніх прав та консультування, з можливим супроводом справ з відновлення порушених прав у відповідних державних органах та судах.
 
В Хмельницькій області цей проект реалізується на базі приймальні громадської спілки “Українська Гельсинська спілка з прав людини (скорочена назва УГСПЛ, код 26581566), яка розташована в приміщенні Хмельницької обласної громадської організації “Подільска правова ліга” (провулок Пушкіна, 1, м. Хмельницький),  тел. :0382/ 72-01-25
 
У разі, якщо у переселенців виникнуть питання юридичного характеру, можна звернутися до юристів в електронній формі за адресою: [email protected] 

Контакти

  • Хмельницька обласна ГО “Подільска правова ліга”
  • [email protected]
  • 0382 72-01-25

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.