bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

«Віртуальна школа» українською для дітей
31.07.2015

віртуальна_школа
 
Проект “Віртуальна школа” – виник як “крик душі” матерів, які напряму зіткнулись зі всіма проблемами сучасної шкільної освіти.  Непосильна шкільна програма, підручники, які залишають бажати кращого, постійне відставання від  програми та довгі, нудні і важкі домашні завдання.  Багато хто скаржиться на такий стан речей, але не вірить в те, що щось можливо зробити.
Також, навчальних матеріалів якісною українською літературною мовою практично немає. Весь простір заполонили російськомовні.
 
наша команда вирішила спробувати власні сили і зробити хоч маленький крок для того, щоб наші діти полюбили навчання і не втрачали бажання пізнавати навколишній світ.
 
Звичайно, на будь -яку справу потрібні кошти. З метою долучення небайдужих та фінансової підтримки проекту ми запропонували цю ініціативу на  СПІЛЬНОКОШТІ
 
 
 
Суть проекту “Віртуальна школа” — це коротенькі навчальні відео, виключно українською мовою,  доступні для перегляду БЕЗКОШТОВНО кожному на сайті YouTube.
 
Для початку, намагаємось охопити ключові теми з основних шкільних дисциплін з 1 по 4 класи початкової школи. Вже напрацьовано 25 різних відео в цьому напрямку.
Надалі, будемо розвивати проект та братись за складніші дисципліни для старших класів.
 
Як результат проекту: хочемо створити повноцінний окремий ресурс “Віртуальна школа”, що вміщатиме всі навчальні відео, з чіткою класифікацією по віку та предмету.
 
Такі навчальні відео будуть чудовим допоміжним інструментом для батьків, які не мають часу, щоб допомагати своїм дітям в процесі навчання чи оплачувати послуги репетиторів. Також, відео можуть бути допоміжним інструментом на уроці для вчителя, щоб урізноманітнити навчальний процес.
 
Одним із напрямків, який ми також освоюємо, це навчальні відео, адаптовані для дітей з особливими потребами.
 
Щоб повноцінно втілити цю ідею, ми потребуємо долучення небайдужих та однодумців.
 
Також, перебуваємо в постійному пошуку бажаючих долучитись своєю працею.
 
Посилання на проект: http://magneticone.org/all-project-list/virtual-school/ 
 
Посилання на канал з напрацьованими матеріалами: https://www.youtube.com/channel/UCEiSptaIS5XIFcGvQV12gMA
 
Посилання на соцмережу Facebookhttps://www.facebook.com/virtualnashkola?fref=nf

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.