bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Благодійний фонд «Любіть Україну» успішно провів акцію для дитсадочка Дубна
01.07.2015

У суботу, 27 червня, Рівненський обласний благодійний фонд «Любіть Україну» успішно провів благодійну акцію для дитячого садка №4 м. Дубна Рівненської області.

Так, нещодавно благодійний фонд «Любіть Україну», головою правління якого є Михайло Корилкевич – голова Громадської експертної ради Дубенщини, доставив у дитсадок, що в м. Дубно, на вул.. Венецькій, 11а, гуманітарну допомогу: стільці та столи для занять дітей. А минулої суботи волонтери та батьки вихованців садочка зробили ще одну добру справу – розмалювали стільці буквами української абетки.

Допомогти погодилися юні художниці, вихованки Дубенської школи мистецтв – Катерина й Еріка. Активну участь взяли також батьки малечі, яка відвідує цей садочок.

Михайло Корилкевич теж взяв участь у благодійній акції разом з молодшою донькою Євгенією. Женя віднедавна – школярка, і з цікавістю виводила пензлем равлика на стільчику, де сидітимуть вихованці дитсадка.

Голова правління благодійного фонду подякував організаторам і учасникам: «Вдячний керівнику проектів благодійного фонду «Любіть Україну» Оксані Ігнатюк – за ідею й організацію благодійної акції. Також щиро дякую волонтерам – юним художницям, які провели свій вільний час з користю для маленьких вихованців садочка, та батькам, які теж долучилися до акції. Дякую директору дошкільного навчального закладу Тетяні Сириці за організацію роботи колективу садочка під час благодійної акції. Окрема подяка – Руслану Мальованому за сприяння роботі благодійного фонду. Закликаю всіх дубенчан долучатися до таких благодійних акцій! Коли ми робимо своїми руками добру справу задля дітей – це найкращі, найпозитивніші емоції, які дають наснагу жити і працювати!», - сказав Михайло Корилкевич.

Витратні матеріали для благодійної акції забезпечив фонд «Любіть Україну». Меблі, доставлені в дошкільний навчальний заклад, надані в розпорядження благодійного фонду ТМ «ОЛАС».

Довідка

Рівненський обласний благодійний фонд «Любіть Україну» розпочав свою діяльність у 2011 році. Голова правління благодійного фонду – Михайло Корилкевич.

На даний час основним пріоритетом діяльності фонду є програма «Здоров’я нації», яка має на меті поширення принципів християнської моралі в усі сфери життя суспільства, пропаганду здорового способу життя, збереження та примноження культурних цінностей і вдосконалення системи медичного обслуговування у Рівненській області.

Благодійний фонд «Любіть Україну» на даний час приймає благодійну фінансову допомогу на організацію доставки гуманітарного вантажу з Франції в лікарні Рівненщини. Деталі за тел.: +38(095)202-24-36.

Прес-служба благодійного фонду «Любіть Україну»,

[email protected]

 

Контакти

  • Прес-служба благодійного фонду «Любіть Україну»
  •  [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.