bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Благодійна гра «Світ добра» вже доступна для Windows Phone, Android та у веб-версії
19.12.2014

 Компанія «Майкрософт Україна» спільно з українським розробником ігор для мобільних пристроїв Nravo Kids  випустили благодійну  програму «Світ добра». Вона вже доступна  для Windows Phone і Android  та у  веб-версії http://svitdobra.com.ua/ Щоб пограти, потрібно закачати та встановити плагін для браузеру: http://aka.ms/v05w23, також  найближчим часом стане гра стане доступною для IOS.

Героями в грі є діти, яким необхідно особливу увагу. Мета гравця - зробити таку дитину щасливою і по проходженню гри учасник може перерахувати кошти на допомогу дітям, вибравши благодійний фонд з переліку партнерів ініціативи.

Благодійні кошти будутьбезпосередньо надходити у фонди, які займаються підтримкою і забезпеченням дітей з синдромом Дауна – ВБО «ДаунСиндром»; дітей, хворих на ДЦП – МБФ  «Лікарінфонд»  а також дітей з кризових сімей - . МБФ «Партнерство «Кожній дитині».

Гра «Світ добра» випущена українською мовою і доступна для безкоштовного скачування. Грати в неї можуть діти віком від 6 років і дорослі.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.