bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У Маріуполі відбулася благодійна акція «Крок назустріч»
17.10.2014

З 01 по 15 жовтня 2014 року в супермаркетах міста Маріуполя відбулась благодійна акція «Крок назустріч» зі збору продуктів і засобів гігієни для невиліковно хворих людей.

Захід проведений за ініціативою ДОБФ Центр соціального розвитку «Міст» та був приурочений до Всесвітнього дня паліативної допомоги, який традиційно відзначається кожну другу суботу жовтня, і в цьому році в Україні проходить під гаслом «Паліативна допомога – справа кожного!».

В акції прийняли участь близько 30 волонтерів Маріупольского міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, громадських організацій міста.

Волонтери розповсюджували інформаційні матеріали і пропонували покупцям придбати товари (продукти харчування і гігієнічні засоби) для людей, які отримують паліативний догляд в спеціалізованих відділеннях і на дому. Відвідувачі складали товари у візки зі спеціальними опізнавальними знаками. Волонтери щоденно підраховували зібрані продукти і засоби гігієни.

 За орієнтовними підрахунками в акції прийняли участь близько 1000 осіб. За період проведення акції зібрано продуктів і засобів гігієни на загальну суму 2858,36 грн. В період з 20 по 24 жовтня 39 продуктових і гігієнічних наборів, зібраних в рамках даної акції, будуть передані волонтерами невиліковно хворим пацієнтам міста через центри первинної медико-санітарної допомоги.

Повний фотозвіт про результати акції розміщений в соціальних мережах Vkontakte http://vk.com/shag_navstrechu_help,  Facebook https://www.facebook.com/pages/Шаг-навстречу/518087521593068 і на сайті http://www.center-bridge.com.ua/

Перевірити адресність надання допомоги можна за телефонами:

098-902-32-44 Дочкіна Катарина, Маріупольський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді

096-590-26-37 Телиця Наталія Анатоліївна, управління охорони здоров’я Маріупольської міської ради 

Контакти

  • Донецький обласний благодійний фонд Центр соціального розвитку ”Міст”
  •  062-208-30-58
  •  [email protected]
  •  www.center-bridge.com.ua

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.