bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Молоді активісти Харківщини створюють власні віртуальні представництва у Інтернет-просторі
06.10.2014

 ГО "Нова Енергія"4 жовтня 2014 року у м. Харків  Громадською організацією «Нова Енергія» проведено інтерактивний тренінг-семінар на тему «Створення віртуального представництва в Інтернет-просторі» для молодих активістів громад Харківської області. Захід реалізовано в рамках проекту «Соціальні комунікації – нові можливості активної молоді» за підтримки Фонду «Надія», м. Дрезден, Німеччина (офіційний Інтернет-ресурс фонду - http://stiftung-nadeshda.com).

Проект «Соціальні комунікації – нові можливості активної молоді» спрямовано на посилення комунікаційної спроможності активної молоді Харківської області шляхом реалізації присутності в мережі Інтернет.

тренінг«Сьогодні молодь активно використовує соціальні мережі для спілкування, просування власних ідей, рекламування ініціатив, проте сучасні можливості web-комунікацій не обмежуються соціальними мережами, – розповідають представники «Нової Енергії». – Тож у даному проекті ми ставили перед собою завдання – розповісти молодим та активним представникам громад Харківської області, як створювати web-сайти за допомогою безкоштовних конструкторів, коректно позиціювати себе в Інтернет-просторі. Окремий підрозділ тренінгу присвячено створенню власних блогів, сторінок, форумів у мережі Інтернет. Таким чином, участь у проекті відкрила для молодих активістів Харківщини нові можливості посилення комунікаційної спроможності».

Учасники заходу отримали як теоретичні знання щодо сучасних інструментів комунікації та просування власних ініціатив у Інтернет-просторі, так і практичні навички реалізації віртуальних майданчиків, використання безкоштовних конструкторів сайтів, підготовки матеріалів для створення структури сайту тощо.

Контакти

Коментарі

Ігор Алексєєв   3474 дні тому   #  

Дуже цікаво!
Оскільки вперше чую і про орґанізацію, і про фонд, було би чудово дізнатися про них побільше та вичерпно :)

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.