bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Євромайдан SOS номіновано на всесвітню премію Тюльпан
03.10.2014

Євромайдан SOS (www.facebook.com/EvromaidanSOS) висунули на здобуття всесвітньої правозахисної премії Тюльпан 2014 Нідерландського Міністерства Закордонних Справ. І зараз триває онлайн голосування, яке визначить переможця . Ми вдячні за довіру одній із найстаріших правозахисних організацій України – Ugspl (www.facebook.com/Ugspl), а також @Embassy of the Netherlands in Ukraine, які номінували нас на цю премію. 

Голосувати тут

Для нас ця номінація є не тільки визнанням вкладу сотень наших волонтерів з усіх континентів світу, що працювали цілодобово, у діло справедливості, прав людини, у торжество людської гідності та перемогу Майдану. Насамперед, для нас це премія, на яку номінований кожен з тих, хто в найтемніші та найхолодніші ночі, коли проти вияву гідності та свободи мирних зібрань українських громадян було кинуто усі репресивні сили режиму Януковича, боронив свій намет, свою барикаду, свій клаптик Майдану, свою країну. Для нас це премія, на яку номінована кожна бабуся, що варила з останніх продуктів борщ для учасників протестів, кожен бізнесмен, що кидав улюблену справу, щоб у лижній куртці, що пахне димом, захищати свою свободу і свободу інших, кожен лікар, що кидався під кулі та вогонь, щоб допомагати пораненим та постраждалим, кожен журналіст, що незважаючи на постріли прямо в неонові жилетки зі словом «Преса», ішов уперед, щоб стала відома правда.

Для нас ця премія – визнання того, що українське суспільство стає по-справжньому громадянським, того, що ми здатні тепер опікуватись не тільки самими собою, але й одне одним.

Ми пишаємось тим, що наша «гаряча лінія» могла відповідати вам усім щодня і щоночі: «Євромайдан SOS. Слухаємо вас». Ми пишаємось тим, що ми змогли вам допомогти. Ми завжди пам’ятатимемо тих, кому холодним лютневим ранком ми допомогти не змогли, та, попри нашу безпорадність та скорботу, будь-яке наше досягнення буде присвячене їм.

Для нас номінація на премію Тюльпан та можливість її отримати – це можливість говорити зі світом про Україну, говорити не від імені чиїхось голосів, а тисячами голосів, мільйоном голосів, бути як і в зимові ночі Майдану, телефонною слухавкою, що єднала тих, хто на першій лінії боротьби зі світом.

Ми хочемо привернути увагу до ситуації з масовими порушеннями прав людини у зв’язку із окупацією Криму та війною, яку веде Росія на Сході України. Процес номінування на премію Тюльпан створює таку можливість. Зараз триває онлайн-голосування.

За адресою: http://www.humanrightstulip.nl/candidates-and-voting/euromaidan-sos

Щоб проголосувати, потрібно просто натиснути кнопку Vote на сайті та ввести свою електронну пошту. Після цього ви отримаєте лист з проханням підтвердити голосування, перейшовши за посиланням у листі. Детальніша інструкція як проголосчувати за посиланням: https://tr.im/9c624

Наперед вдячні за вашу підтримку,
Ваш Євромайдан SOS
Права людини понад усе!
#‎ЄвромайданSOS

Контакти

  • www.facebook.com/EvromaidanSOS

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.